Vi løfter sløret for efterårets kurser!

Inden længe lander efterårets store kursusprogram fra Nordenta og al dente på klinikken. Men som læser af vores nyhedsbrev, skal du naturligvis have chancen for at tilmelde dig som én af de første. Derfor får du her det fulde program og chancen for at komme forrest i køen.

Ring allerede nu på 87 68 16 11 for at bestille!

Se hele kursusprogrammet her

Malaysia rejsekursus

Tag med til eksotiske Malaysia, og få både faglighed og uforglemmelige oplevelser med hjem. I Malaysia møder du på én gang alle Asiens facetter, gastronomiske oplevelser i topklasse, ophold på luksushoteller i en sprudlende, multietnisk storby, strand, palmer og besøg på to af de største handskefabrikker. På turen er der indlagt tre kurser med kursusgiver Jan Tagesen: Orale slimhindelidelser og patologi, Akutte situationer og førstehjælp i tandlægepraksis og Farmakologi i tandlægepraksis.

Læs mere

Helkeramik på naturlige tænder

Fuldkeramiske restaureringer vinder stadig større indpas i vores behandlinger, og der sker en kolossal udvikling i materialerne og deres håndtering. Tandlæge Jacob Slavensky gennemgår på kurset nogle fundamentale begreber og præsenterer forskellige helkeramiske materialer og deres anvendelser.
Kurset er bygget op omkring kliniske cases, og der er fokus på den kliniske håndtering af de forskellige situationer.

Læs mere

”Den sære lov”
Facts og Fælder i relation til Særloven af 1. juni 2018.

Kursets formål er bl.a. at hjælpe deltagerne til at vurdere deres muligheder ift. at være ”indenfor” eller ”udenfor” Særloven om tandbehandling i voksentandplejen. Konsekvenserne ved valget er vigtige at kende og derfor også centrale i kurset. Med fortsat ydernummer skal der benyttes regler og ydelser, som er kendt fra den tidligere Tandlægeoverenskomst. En væsentlig del af kurset omhandler, hvordan tandlægeydelserne - med eller uden tilskud – nu anvendes mest hensigtsmæssigt. Herved opnår klinikkerne en fagligt rigtig behandling og kan samtidig afregne behandlingen korrekt ift. gældende regler.

Læs mere

Kirurgi for klinikassistenter

Kirurgi er spændende, interessant og udfordrende – men hvad er det helt præcist, der sker?
Som klinikassistent spiller du en stor rolle i denne sammenhæng og er også involveret i diverse kirurgiske patientbehandlinger. På dette kursus kigger vi bagom og ser det – som noget nyt – fra klinikassistentens synsvinkel.

Kurset omhandler forskellige dento-alveolære kirurgiske indgreb i tandlægepraksis fx:

  • Operativ fjernelse af visdomstænder
  • Endodontisk kirurgi
  • Implantatbehandling, biopsi
  • Andre kirurgiske indgreb så som tumorer, cyster, denudering mm

Læs mere

Håndtering af datasikkerhed i al dente

Hvordan har al dente håndteret de nye krav til datasikkerhed i systemet?
På kurset viser vi de nye tiltag i forbindelse med persondatasikkerhed. Derudover fortæller vi om, hvordan al dente lever op til kravene og kan være med til at garantere patienternes sikkerhed. Vi kommer bl.a. ind på en af de nye patientrettigheder - patientens rettighed ”right to be forgotten”. Herunder vil du lære, hvordan alle data slettes i systemet. Derudover vil du bl.a. også lære mere om alLOGON, udskrifter uden persondata, sikker håndtering af journaler, sletning og oprydning af patienter.

Læs mere