Let at blande, let at applicere

MTAFlow er en bioaktiv reparationscement velegnet til bl.a. pulpaoverkapning, lukning af perforationer, ved resorptioner og til retrograd rodfyldning.

En af de unikke fordele ved MTAFlow er, at MTA-pulveret blandes med en gel i stedet for med vand, hvilket giver en ensartet, sammenhængende konsistens, som er let at bruge.

MTAFlow kan - afhængig af indikation - blandes til forskellige konsistenser. Materialet appliceres med Ultradents sprøjter og spidser. Det sikrer en præcis applicering - og gør samtidig brugen af specielle MTA-pistoler, der skal rengøres hver gang, overflødig.

Læs mere her

Præcision, styrke og høj poleringsevne

KATANA™ AVENCIA™ Block er en ny type hybridkeramik, der er udviklet ved at kombinere organisk og uorganisk teknologi med den erfaring, som Kuraray Noritake har indhentet gennem mange års udvikling af restaureringsmaterialer.

 

Du får et produkt, der:

  • har en homogen nanostruktur
  • har en overlegen poleringsevne
  • er modstandsdygtigt over for slid

Læs mere her

Kursusprogrammet er på gaden!

Så er forårets store kursusprogram fra Nordenta og al dente på gaden. Du kan se det fulde program her med det samme - så du kan tilmelde dig, før det er for sent.

 

Bestil dit kursus online herunder eller ring på 87 68 16 11 (tast 1 for kurser).

 

Psst. Vidste du, at du sparer kr. 100,- på de fleste kurser, hvis du bestiller online?

Se hele kursusprogrammet her

Hvad du ønsker, skal du få

Spring køen over og køb dine julegaver allerede nu. I årets julegavekatalog fra Nordenta finder du gaver for enhver smag og i alle prisklasser. Glæd dine nærmeste, dig selv eller dine medarbejdere med det blødeste sengetøj, godt køkkengrej, lækre vine, delikatesser, fyr op under hyggen med et flot bålfad - eller noget helt andet. Slå op på siderne og lad dig inspirere... 

 

Nordentas julegaveshop varetages af MarkOn firmajulegaver - og alle spørgsmål vedrørende julegaveshoppen, ordrestatus, levering m.m. skal rettes til MarkOns kundeservice - se kontaktoplysninger i kataloget.

Se julekataloget 2019