Units fra Sirona

Med TENEO, SINIUS og INTEGO har Sirona lanceret en ny generation af units. Alle Sironas units har et harmoniseret design, så klinikken kan præsenterer et samlet koordineret udseende. Sironas units kan alle integreres med klinikkens netværk og er udstyret med en lang række ekstra funktioner.

Sofistikeret design og uovertruffen ergonomi

TENEO, SINIYS og INTEGO, den nye generation af units, er lavet ud fra særlige standarder for design og ergonomi. De tre units er lavet af innovative materialer, udover aluminium, som er brugt til de "indre funktioner", er der i omfattende grad brugt polymerer med høj ydeevne, så overfladedesignet kan laves i en enkelt støbning. For at gøre behandlingen lettere, er Sironas units designet egonomisk korrekt. Det har du bl.a. gjort ved at udstyre de forskellige units med en tynd rygstøtte, der giver tandlægen mest mulig benplads, som gør behandlingen i  forskellige situationer meget enklere.

Den nye generation af units er udstyret med et unikt integreret sanitetsprogram samt vandbehandlingsanlæg. Kritiske dele såsom håndtag og instrument-holdere kan fjernes og desinficeres.

EasyTouch interface

EasyTouch er en nem betjeningsskærm, som kan tilpasses den enkelte behandler, så der kun vises de funktioner, som er relevante for den enkelte behanlder. Du kan selv tilpasse og programmere unitten med dine favoritindstillinger eller du kan bruge nogle af de mange specialiserede programmer - eksempelvis til endodonti, hvor Teneo selv holder styr på torque og hastighed på dine instrumenter. Det hele kan styres fra skærmen på din unit eller din trådløse fodkontrol.