3D røntgen

3D-røntgen bliver mere og mere veletableret på tandlægeklinikkerne rundt om i verden. 3D-røntgen tilbyder mere præcis diagnose- og behandlingsgrundlag og er af uvurderlig værdi for en lang række diagnoser. 3D-røntgenbilleder er ikke bare akkurate men også hurtige og nemme at lave. Denne type røntgen tillader dig at se alle vinkler af patientens mund inkl. knoglestruktur, kæbeanatomi, blødt væv og nervebaner, hvilket muliggør behandlinger som fx implantatindsættelse eller rodbehandlinger.

Vil du vide mere?

Har du brug for rådgivning? Jens K. Petersen og Peer Schneevoigt har indrettet tandlægeklinikker siden 1990, og med deres mere end 50 års erfaring tilsammen er du i trygge hænder. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til din klinik.

3D røntgen fra Dentsply Sirona

Dentsply Sirona er en stolt pioner inden for dental billedbehandling. Som virksomhed har de etableret nye standarder og teknikker for deres udstyr i over 120 år for at hjælpe dig med at arbejde hurtigere, mere sikkert og med god driftsøkonomi til fordel for dine patienter. Hvis du vælger Dentsply Sirona, vælger du en løsning bygget på bæredygtige produkter, som præsenterer førsteklasses teknologi - ikke kun i dag men også i fremtiden.

Orthophos S 3D

Orthophos S 3D med den helt nye CSI+ sensor gør det muligt at se endnu flere detaljer. 

Ortophos SL 3D

Orthophos SL 3D giver mulighed for at lave optagelser med markant lavere stråledosis end tidligere.

Axeos 3D

Axeos tilhører den næste generation inden for moderne ekstraoral røntgen.

3D røntgen fra KaVo

Gendex, Instrumentarium, Soredex og i-CAT har længe stået side om side og har nu slået sig sammen under ét stærkt globalt brand: KaVo. Med over 350 år af kombineret erfaring, flere millioner installationer og ekspertise fra tusindvis af specialister i mere end 120 lande tilbyder KaVo en omfattende kvalitetsportfolio af røntgenløsninger, der kan dække alle dine behov for digital røntgen på klinikken.

OP3D

Med OP3D får du et røntgenapparat af højeste kvalitet og med lutter fordele.

OP3D Pro

 OP3D Pro anvender de nyeste teknologier inden for 3D og 2D.