Bruger du din hærdelampe rigtigt?

Du bruger din hærdelampe mange gange dagligt, men gør du det korrekt?
Overfladen på kompositmaterialet kan føles hård, men hvor fuldstændig hærdningen er nedenunder kan man ikke umiddelbart vide. Og det har stor indflydelse på fyldningens holdbarhed over tid. Læs med, når Dr. Dan Fischer fra Ultradent giver sit bud på oplagte fælder og kliniske tips til at optimere din lyspolymerisering.

Optimér din lyshærdning

Prøv Admira Fusion X-tra

Admira Fusion er det første rent keramiskbaserede universelle fyldningsmateriale, der kombinerer den gennemtestede nanohybrid-teknologi med ORMOCER®-teknologien. Materialet har høj farvestabilitet og lever op til de æstetiske krav både anteriort og posteriort. Det restorative system suppleres med Admira Fusion x-tra, som tillader lag på op til 4 mm tykkelse ad gangen. Denne hurtige version har også en overbevisende lav skrumpning, såvel som en biokompatibilitet i særklasse. 

Læs mere, og se Admira Fusion i brug

100% biobaseret sug udvundet af sukkerrør

Hygovac Bio er et sug fremstillet af 100% biobaseret polyethylen udvundet af sukkerrør. Til forskel fra traditionel polyethylen, hvor der anvendes fossile brændstoffer som olie og naturgas, er dette materiale fuldstændigt nedbrydeligt. Det fossilfrie sug har samme diameter og sugeevne som tidligere produkter, selvom de har en kortere længde. Alt i alt er Hygovac Bio et miljøbevidst valg, som ikke går ned på effektivitet og kvalitet.

 

Læs mere om det fossilfrie sug