Vil du have høj diagnostisk værdi og stadig holde stråledosen lav? 

Henrik Thomsen, Digital Solutions Manager ved Dentsply Sirona, mener, at tiden er klar til en teknologi, der når nye højder. Dental 3D-røntgenteknologi bliver hele tiden bedre. Du kan nu få præcise billeder ved stadig lavere doser.

Fordelene ved nøjagtige og detaljerede røntgenbilleder er værdifulde for en moderne praksis, hvor du fx letter og effektivisere din planlægning af placeringen for et implantat.

 

Dine fordele: 

  • Evnen til at se placeringen af nerver og tandrødder
  • Evnen til at se placeringen og tætheden af knogler

 

Helt enkelt nedsætter 3D-optagelser risikoen for overraskelser ved at give en detaljeret 360 graders visning af mundhulen. For endodontister vil dette fx kunne vise rodkanaler, som måske ikke er synlige på en ordinær 2D-optagelse. Det gør dig i stand til bedre at planlægge behandlingsforløbet og medvirker til at sikre en behandling af høj kvalitet, et effektivt tidsforbrug - og at opdage mulige komplikationer i tide.

 

Scanningsbillede

 

Afvejning af fordele og risici

Der er mange regler for brugen af røntgenudstyr i tandlægepraksis, som er lavet for at sikre patienter og personale mod unødig røntgenstråling. Et underliggende princip går ud på kun at udsætte patienten for den stråledosis, der er nødvendig, "As Low As Reasonably Achievable".

 

Heldigvis giver Orthophos SL og Orthophos S mulighed for både ”high definition” og dosisbesparende optagelser, som giver tandlægen de værktøjer, der kræves. Den diagnostiske kvalitet er steget dramatisk og er nu i stand til at levere præcise billeder, der viser hidtil usete detaljer.

 

Orthophos familien

 

Hvad kan dagens røntgenteknologi tilbyde?

De nye CBCT-apparater, Orthophos SL og Orthophos S, tilbyder funktioner, der er designet til at skabe fantastiske 3D-optagelser sikkert og enkelt.

 

Du får:

  • Høj diagnotisisk værdi med en lav stråledosis
  • Den bedste teknologi
  • Brugervenlighed

Læs mere om 3D-røntgen fra Dentsply Sirona