Kurser til tandplejere og klinikassistenter

Vi præsenterer en række spændende kurser i foråret 2019, og i dette nyhedsbrev har vi håndplukket kurser til dig der er klinikassistent eller tandplejer. Kurserne omhandler blandt andet den nyeste viden om cariesforebyggelse, kirurgiske PA-behandlinger, kirurgi for klinikassistenter samt journalisering, patientrettigheder, autorisation og delegering.

Se det fulde kursusprogram

Kirurgiske PA-behandlinger og Peri-implantitis

Vil du gerne have styr på kirurgiske behandlinger af profunde pocher, furkaturinvolverede moraler, gingivale retraktioner og periimplantær sygdom? På kurset fortæller Lone Sander og Mette Rylev detaljeret om blandt andet regeneration af tabt fæste omkring tænder, peri-implantitis fra diagnose til behandling samt postkirurgiske forløb.

Læs mere og tilmeld dig her

Journalisering, patientrettigheder, autorisation og delegering

Hvad er de aktuelle regler for journalisering, hvordan opfylder du regelsættenes krav, og hvad er dine forpligtelser? Kurset giver praktiske anvisninger til at opfylde lovgivningskrav og forpligtelser for hele tandplejerteamet. Du tilegner dig viden om hvorfor og hvordan, du sikrer dig et informeret patientsamtykke, ligesom du bliver klædt endnu bedre på til et tilsynsbesøg af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Læs mere og tilmeld dig her

Kirurgi for klinikassistenter

Klinikassistenter spiller en stor rolle i kirurgiske patientbehandlinger. Kirurgi er spændende, interessant og udfordrende – men hvad er det helt præcis, der sker? Kurset kigger bagom kirurgien fra klinikassistentens synsvinkel. Det primære fokus er dento-alveolære kirurgiske indgreb i tandlægepraksis, men vi berører ligeledes emner som indikationer, procedurer, diverse komplikationer samt diagnostik og behandling af akutte skader med vægt på klinikassistentens rolle.

Læs mere og tilmeld dig her

Forebyggelse af caries – set i et nyt lys

Hvordan opstår caries, hvordan forebygger vi, og hvilke nye metoder kan anvendes? På dette kursus deler Professor Svante Twetman ud af sin mangeårige erfaring omkring emnet. Ligeledes præsenterer Tina Hedegaard fra Ivoclar Vivadent samt Kira Maja Victorin fra Philips aktuelle nyheder fra de to firmaer.

Læs mere og tilmeld dig her