Sirona units - forpligtet til det ypperste

I mere end 100 år har navnet Dentsply Sirona stået for banebrydende nyskabelser i dentalindustrien.
I dette nyhedsbrev kan du komme tættere på tilblivelsen af en Sirona unit og opleve, hvad der gør den til et oplagt valg til din klinik. 

Pålidelighed

At levere ekstraordinære unitter kræver håndværk udover det sædvanlige. Det kræver erfaring, ansvarlighed, teknologisk kultur og en arv, der sætter de højeste standarder for driftssikkerhed og levetid. Essensen af at forvandle kompleksitet til simplicitet er grundtanken bag en Dentsply Sirona unit.

Se video og læs mere

Intelligent design

Designkonceptet i en Dentsply Sirona unit understreger harmonien, hvor form følger funktion. Materialerne sætter den højeste standard for holdbarhed og ydelse. At producere en Dentsply Sirona unit kræver mennesker, der sætter en ære i godt håndværk, og maskiner med højeste præcision og uovertruffen nytænkning.

Se video og læs mere

Integreret funktionalitet

Det er simpelt at skabe noget, der ser godt ud. Men det er kompliceret at skabe noget, der er simpelt. Simplicitet er forudsætningen for et exceptionelt og intuitivt design. Et design hvor du øjeblikkeligt forstår hvad du skal gøre for at betjene det. 

 

Se video og læs mere

Erfaring

En Dentsply Sirona unit er ikke en mandagsunit. Det er en unit til hver dag, hvor ergonomiske detaljer gør en forskel. Som hjertet i klinikken er det samtidigt din kliniks vartegn, det dine patienter husker og som kan gøre en hverdagsaftale til en førsteklasses oplevelse.

Se video og læs mere

Innovation

Begrænset plads. Ubegrænsede muligheder. Vi er optagede af de små ting, der kan gøre tandlæger i stand til at levere den bedst mulige tandpleje. Til fordel for både patient og klinik. Et eksempel er den motordrevne instrumentbro på Teneo, der støtter dit ergonomiske workflow.

Se video og læs mere