Send dine instrumenter på sommerferie

Vedligeholder du dit værktøj, forlænger du ikke blot levetiden, du giver også dig selv og klinikteamet de bedste forudsætninger for at levere resultater i topklasse. Vi sliber dine instrumenter og reparerer dine defekte hånd- og vinkelstykker, mens du holder sommerferie. 

Læs mere, og se dit tilbud

3s PowerCure - Kunsten at være effektiv

Har du lyst til at vælge mellem lav translucens og et æstetisk resultat eller høj translucens og god polymerisationsdybde? Nu er det ikke længere et spørgsmål om æstetik eller kvalitet.

4mm kompositten Tetric® PowerFill og Tetric® PowerFlow kombinerer begge egenskaber, så du kan få alle fordelene.

Læs mere

Nye funktioner i webshoppen

Webshoppen har fået nye funktioner, som gør din shopping lettere. Nu kan du bl.a. se et forstørret billede af produkterne, lægge flere varer i kurven på én gang, se hvor meget du bestilte sidst, skrive løbende bemærkninger til din bestilling, og spore din ordre, når den er afsendt fra lageret. 

Lær, hvordan du gør

Nyhed: Tandlægeforeningen afholder kurser

Ses vi til Dental MeetUp?

Det bliver en brag af en dentalfest med et stort fagligt fokus!

Nu kan du også glæde dig til to nye kurser fra Tandlægeforeningen bl.a. "GDPR - en hurtig update og de seneste nyheder" og "Ni fif til at sikre god journalføring". Kurserne er højaktuelle, kursusgiverne er dygtige og inspirerende, og én ting er sikkert - du vil ikke vende tomhændet hjem.

Læs mere, og tilmeld dig årets event her