Få 3 kurser i 1

Sommerferien er ovre, energidepoterne er igen fyldt op, og motivationen er i top. Derfor er det lige nu et godt tidspunkt at se på hvilke kurser, der kan løfte dig i din hverdag på klinikken.
Tag fx med til Malaysia i januar, hvor du får 3 kurser i 1, oplever alle Asiens facetter, og besøger to af de største handskefabrikker.

Se efterårets store kursusprogram

4 grunde til at bruge Spotit® C&B

Spotit er en farvet marker, som fås med et lige og et vinklet håndtag. Når markeren passerer gennem kontakten mellem den protetiske restaurering og nabotanden, efterlader den en tydelig og præcis indikering af, hvor meget kontaktpunktet skal justeres for at blive perfekt. Hele proceduren kan foretages uden assistance ved at holde restaureringen med den ene hånd og markeren med den anden.

4 grunde til at bruge Spotit

Træt af syregel, der klumper?

Ultra-Etch er en 35 % fosforsyregel med en ideel viskositet, der sikrer præcis applicering og uovertruffen kontrol. Forbedrede kapillærkræfter gør, at Ultra-Etch trænger ind i de mindste fissurer okklusalt, og viskositeten sikrer et tilstrækkeligt tykt lag, så den ikke tørrer ud for tidligt.

Ring på 87 68 16 11 (tast 1 for salg) og bestil en gratis prøve.

Den intelligente syregel

Case: G-ænial Universable Injectable

”Før lnjectable kom på markedet var jeg altid nødt til at bruge både flow og komposit og forme det med sonde og pensler, da håndterbarheden af almindeligt flow-materiale ikke gjorde det muligt at modellere morfologien direkte med nålen. Men med G-ænial Universal Injectable er det nærmest som at 3D printe plasten i hånden."

Læs hele casen fra tandlæge Jacob Øhlenschlæger

Nordenta Fair –  sidste chance!

Har du endnu ikke tilmeldt dig jubilæumsudgaven af Nordenta fair, er det ved at være sidste udkald.
Kom og oplev en festdag med fagligheden i top, mød leverandørerne, kollegerne du ikke har set længe, og få hygget med kollegerne på klinikken. Kort sagt - alt det du ikke har tid til i hverdagen på klinikken.

Se, hvad du ikke vil gå glip af!!