Så du også det på DFA?

Flere kunder har efterspurgt specifikke produkter, der blev omtalt på DFA. Her giver vi en kort gennemgang af de mest populære produkter, der naturligvis alle forhandles af Nordenta.

Se produkterne her

Tetric CAD

Tetric CAD er en æstetisk blok af komposit til effektiv fremstilling af indirekte enkelttandsrestaureringer med CAD/CAM-teknologi. Grundlaget for Tetric CAD er den veldokumenterede Tetric teknologi, og Tetric CAD er den digitale variant af Tetric Evo-Line til direkte fyldninger.

 

Fem fordele med Tetric CAD

Prisvindende system fra Garrison

Composi-Tight® 3D Fusion er udråbt til det bedste sektionsmatricesystem af The Dental Advisor i 2018. Produktet, der er udviklet til at spare tid og forbedre resultaterne af klasse II-kompositrestaureringer, blev anerkendt som et epokegørende produkt inden for sektionsmatriceteknologien.

Læs om hele 3D Fusion serien

Kom til Happy Hour på SCANDEFA

Lækre, kølige cocktails, delikate pindemadder og det bedste selskab. Det finder du til Happy Hour hos Nordenta på stand C3-027 torsdag og fredag fra kl. 16.00 på SCANDEFA.

Vi glæder os til at se jer!
 

Husk, Happy Hour!

Nordenta Fokus

Husk, at de fantastiske tilbud i Nordenta Fokus gælder helt indtil den 26. april. Så når du ikke forbi forårets messer, kan du stadige gøre gode køb hjemme fra klinikken.

Se tilbuddene her