Nu kan du købe bæredygtige forbrugsvarer

Vi vil gerne gøre en indsats for miljøet. Derfor har vi fokus på en række produkter, der har en grønnere profil og er miljøvenlige. Dette er kun en start, og vi vil løbende arbejde på at få flere miljøvenlige produkter i vores sortiment, så du kan vælge grønnere forbrugsvarer i klinikken.

Se de bæredygtige tilbud

Lokalbedøvelse på den gode måde

CALAJECT™ hjælper dig til at lægge mere skånsomme bedøvelser. Den computerstyrede lave injektionshastighed sikrer et så jævnt flow af analgesivæsken, at selv en palatinal bedøvelse kan lægges uden ubehag for patienten. Du kan sidde i en afslappet, ergonomisk stilling og med god fingerstøtte levere en effektiv bedøvelse.

Læs mere her

Masterclass i parodontologi, Chicago

Tag med på PA-rejsekursus til Chicago, hvor udgangspunktet er forståelsen af de nye sygdomsklassifikationer for parodontal- og periimplantær sundhed eller sygdom. Denne masterclass tager afsæt i begrebet “treatment towards health”, og hvordan vi når dette mål. Efter kurset vil du være i stand til at diagnosticere/klassificere parodontal sygdom og anvende en systematisk tilgang til behandling af parodontitis.

Læs mere om kurset