Nordenta Fokus

Så er det nyeste Nordenta Fokus på gaden smækfyldt med gode tilbud på udstyr til klinikken lige fra units til autoklaver og røntgenudstyr side om side med spændende forbrugsvarenyheder. Du kan bl.a. læse om Labrida BioClean – en helt ny måde at behandle periimplantitis på.

Se dine tilbud

+1 Magasinet

Kom med bag kulisserne og helt tæt på Nordenta. Mød bl.a. 3 afdelingsledere, der fortæller, hvordan Persondataforordningen har affødt nye løsninger og læs, hvordan løsningerne kan hjælpe jer på klinikken.  Vi inviterer også på tur til lageret i Hørning, hvor blyant er udskiftet med bluetooth og til det sydfynske, hvor vores indretningsarkitekt har været på en spændende opgave i en gammel tobaksfabrik. 

Læs det hele her

Mød os til DFA

Vi glæder os til foråret og messetid, og særligt i år hvor vi får mulighed for at møde endnu flere af vores kunder. Den 6-7 april kan du møde os på det helt nye tiltag inden for dentalbranchen DFA – Dental Festival & Awards i Fredericia. Vi er klar med spændende nyheder, veloplagte medarbejdere, frisk kaffe og god energi!

Se, hvad der venter dig på standen

Mød os til SCANDEFA

Har du ikke mulighed for at besøge DFA, kan du traditionen tro møde os på SCANDEFA den 12-13. april. Kom forbi og få en god snak fx om det nyeste udstyr, dugfriske forbrugsvarenyheder, de fordelagtige serviceaftaler eller de nyeste moduler til al dente. Vi har alt, der kan gøre hverdagen på klinikken lidt sjovere og selvfølgelig også kaffe, de populære ingefærshots for slet ikke at nævne Happy Hour. 

Se, hvad der venter dig på standen