Nyt +1 Magasin på gaden

I dette årets sidste nummer kan du lade dig inspirere af tandlæge og klinikejer Hanne Lollike, der turde at satse og gå efter drømmen. Som resultat af benhårdt arbejde og store ambitioner, arbejder hun i dag på sin drømmeklinik og nyder hvert sekund.

 

Derudover er der spændende nyt fra al dente, der har lanceret et nyt Patch-system, der i den grad må siges at være en game changer. Du kan også læse om ACTIVA BioACTIVE, det bioaktive materiale der på rekordtid er blevet vores 6. mest solgte komposit.

Læs magasinet

Forårets kurser er her!

Det nye kursusprogram er på gaden, og du kan glæde dig til mange spændende nyheder for hele klinikteamet. Bl.a. ”Forebyggelse af caries – set i et nyt lys”, hvor Professor Svante Twetman deler ud af sin mangeårige erfaring og fortæller om nye metoder.

 

Kurset ”Skal vi til apex – og hvad skal vi egentlig der?” er en blanding af baggrundsviden og hands-on med mulighed for selv at prøve kanalpræparation og rodfyldning med varmt flydende guttaperka. Dette er bare et lille udpluk af de mange spændende nyheder og populære gengangere, der venter dig.

Se alle kurserne

Send dine instrumenter på juleferie

Send dine instrumenter, turbiner og hånd- og vinkelstykker på juleferie allerede nu! Vi sliber dine instrumenter og reparerer dine defekte hånd- og vinkelstykker. Julen starter allerede nu med to gode tilbud til dig.

Se dit tilbud