Fokus på implantatpleje og sandblæsning

Vi er vilde med at have gæster, og vi er vilde med vores kunder. Derfor inviterer vi nu til det første af forårets seks gå-hjem-møder i vores showrooms.

Temaet for det første møde er sandblæsning og implantatpleje, og vi får besøg af parodontolog Casper Wolfart og produktspecialist Yves Lavenant. De fortæller om, hvordan du kan optimere implantatplejen og opnå bedre resultater med sandblæsning.

 

Læs mere her!

Måske Danmarks billigste kvalitetskomposit

Simile kombinerer styrke og æstetik og kan anvendes til både posteriore og anteriore fyldninger. Prisen kan kun overraske positivt, og Simile har til og med fået 4 stjerner af The Dental Advisor.

 • Let at forme
  Simile har en god, blød og modellerbar konsistens og kan bruges uden opvarmning
 • Let at pudse
  Nanohybrid fillerne giver en vedvarende glans

Køb her

Slut med spritbreve

Vi har længe ønsket en mere enkel arbejdsgang ift. vores spritbreve. Som et ægte julemirakel har SKAT nu tilladt en ny procedure, der er til stor gavn for både både os og dig.

 

Når du køber hospitalssprit 70% og 96%, får du ikke længere et spritbrev, som skal returneres. I stedet fremgår følgende tekst af fakturaen (gælder også ved varenr. 8004): ”Varenr. 8002. Nordenta 70% hospitalssprit, 3 x 5 liter. Medsendte Hospitalssprit må udelukkende anvendes til desinfektion og lignende udvendig anvendelse, og må aldrig overlades til patienter eller andre til eget brug.”

Zirconias styrke med høj æstetik

KATANA Zirconia har styrken fra zirconium, høj æstetik og giver mulighed for konventionel cementering. Fås nu både som disc og blok med multilayer, så du kan få zirconiumløsninger med høj styrke og æstetik chairside på klinikken. Materialet har højt translucensniveau og findes i alle Vita-farver. Alt dette gør, at dine restaureringer nu kan få et mere naturligt udseende.

 • Høj styrke og æstetik
 • Finér margin præparation
 • Konventionel cementering
 • Kan anvendes til inlay/onlay, anteriore og posteriore kroner og større brokonstruktioner op til 6 led.
 • Giver patienterne styrken fra zirconium og transluscensen fra litium disilicat
 • Høj styrke - UTML 557MPa og STML 748MPa

Køb her