Nye funktioner i webshoppen

Webshoppen har fået nye funktioner, som gør din shopping lettere. Nu kan du bl.a. se et forstørret billede af produkterne, lægge flere varer i kurven på én gang, se hvor meget du bestilte sidst, skrive løbende bemærkninger til din bestilling, og spore din ordre, når den er afsendt fra lageret. 

Lær, hvordan du gør

Vi bringer fremtiden til dig!

IDS er epicenteret for alt, hvad der rører sig i dental­branchen. På denne aften har du en unik chance for at være blandt de første, der hører om de nyeste tendenser og produkter, der netop er lanceret på IDS.

Vi får også besøg af fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, der fortæller om fremtidens forbrugere specifikt i relation til tandplejen. Han kommer bl.a. ind på, hvilke parametre forbrugerne i fremtiden vægter højt i deres beslutningstagen, samt hvilke krav og forventninger de vil have i forhold til et område som tandplejen.

Læs mere, og tilmeld dig her

Kursus: Den digitale klinik

Er du klar til at digitalisere din klinik, eller går du stadig i overvejelser?
Uanset hvilket stadie, du er på, giver kurset her dig en god forståelse for den digitale klinik, de nye muligheder og lejlighed til at få svar på alle dine spørgsmål.
I løbet af aftenen gennemgår vi de forskellige trin i digitaliseringen af en klinik og mulighederne, teknikken giver os. Der vil være produktpræsentationer samt cases lavet udelukkende med digitale teknologier.

Læs mere, og tilmeld dig

Composi-Tight® 3D Fusion™ Sektionsmatrice system

Composi-Tight® 3D Fusion™ sektionsmatricesystem giver dig løsningen til alle klasse-II kaviteter. Composi-Tight® 3D Fusion™ retentionsringe har Soft-Face™ silikone spidser, der sikrer en bedre form på randcrista og randcristaanatomi, og presser matricen tæt ind til tanden, så du opnår bedre approksimale kontakter og undgår overskud.

Spar tid, og få første klasses resultater