Få testet din hærdelampe på klinikken

Lyspolymerisering indgår i mange behandlinger på klinikken, og det er vigtigt, at både teknikken og udstyret er i orden. 3M tilbyder nu at komme ud på din klinik med polymeriseringstesteren CheckMarc – en præcis test der munder ud i en rapport bl.a. med anbefalede polymeriseringstider for de materialer og farver, klinikken anvender.

Læs mere, og book dit besøg her

EDDY - sonisk aktivering for bedre resultater

Grundig skylning af hele rodkanalsystemet er vigtig for et godt endodontisk resultat. Sonisk aktiverede EDDY ® spidser er lige så effektive til at aktivere skyllevæsker som ultralyd men sætter på grund af de bløde polymerspidser nye standarder for sikkerhed kombineret med effekt.

  • Der fjernes væsentligt mere debris og smørelag end ved skylning med kanyle
  • Øger effekten af desinfektionsløsninger
  • Øger chancen for renere rodkanaler, hvilket giver bedre resultater på langt sigt

Læs mere om EDDY

Reciprokerende glide-path fil

Med WaveOne Gold Glider kan du hurtigt, sikkert og enkelt skabe en perfekt ”glide-path” inden udrensning med WaveOne Gold file.

  • Enkelt og tidsbesparende – kun én fil pr behandling
  • Sikkert – den reciprokerende bevægelse mindsker risikoen for filfrakturer
  • Meget velegnet til krumme kanaler
  • Hygiejnisk – altid en ny steril fil til hver patient
  • Anvendes i en motor, der har et reciprokerende WaveONe Gold program.

Køb den her

Nyhed fra Philips - Protective Clean 

Philips sonicare Protectiv Clean er en nyhed til en meget fornuftig pris. Oplev den soniske teknologi, som er skånsom og effektiv. Protectiv Clean fjerner op til 7 gange mere plak sammenlignet med en manuel tandbørste. Det genopladelige batteri holder op til 2 uger, og det fleksible ”plaque control” børstehovede giver mulighed for hurtig og grundig rengøring af vanskelige steder og giver en forfriskende børsteoplevelse.


Med denne elektriske tandbørste ved hånden bliver din mundpleje en oplevelse hver dag. 

Køb den her

Nordenta Fair

Giv klinikken en hyggelig dag med faglighed og hygge i fokus. Vi har traditionen tro samlet en masse kendte leverandører, der alle har skarpe tilbud på dagen, spændende kurser for hele teamet og sørget for god og inspirerende underholdning.

Kom og vær, med til at fejre Nordenta Fairs 10 år jubilæum!