TePe Good

TePe GOOD™ tandbørsten er et mere miljøvenligt alternativ fremstillet af biobaseret plast, der har de samme gode produktegenskaber som TePes andre tandbørster. Tandbørsten fremstilles af fornyelige råmaterialer, hvilket betyder, at op til 95 % af CO2-udledningen genoptages i løbet af dens livscyklus.

Læs mere

Vi bringer fremtiden til dig

IDS er epicenteret for alt, hvad der rører sig i dental­branchen. På denne aften har du en unik chance for at være blandt de første, der hører om de nyeste tendenser og produkter, der netop er lanceret på IDS.

Vi får også besøg af fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, der fortæller om fremtidens forbrugere specifikt i relation til tandplejen. Han kommer bl.a. ind på, hvilke parametre forbrugerne i fremtiden vægter højt i deres beslutningstagen, samt hvilke krav og forventninger de vil have i forhold til et område som tandplejen.

Læs mere, og tilmeld dig her!

Ny Colgate Total

Den nye Colgate Total med Dual-Zink + Arginin bekæmper bakterier på 100 % af mundens overflader – tænder, tunge, kinder og tandkød. Den nye teknologi arbejder sammen med mundens biologiske og kemiske processer, og hjælper dine patienter med at få en sundere mund.

Læs mere

Dental MeetUp - Sidste chance Early bird

Så er det ved at være sidste udkald, hvis du skal sikre dig og klinikken ekstra billige billetter til Dental MeetUp, årets event for hele dentalbranchen. Early Bird prisen gælder indtil 1. marts.

Køb din billet her