Bliv klar til influenzasæsonen

En god håndhygiejne er i alles interesse, og en dispenser med håndsprit gør det nemt og let tilgængeligt, og minimerer spredningen af bakterier og vira.
Standeren med CombiPlum Electronic har alle fordelene, og lige nu får du den til halv pris.

  • Håndfri betjening
  • Hygiejnisk dispenserløsning
  • Nem at betjene, rengøre og genopfylde
  • Gør håndhygiejne synlig og nem at bruge

Køb nu, og spar stort

Ny kategori inden for komposit

Med sin unikke konsistens tilføjer G-ænial Universal Injectable en ny kategori i kompositmarkedet (nr. 3 fra venstre på billedet). Dens viskositet ligger mellem en heavy flow og en traditionel pakbar komposit. Den appliceres enkelt med den fine spids, og under tryk flyder den let ned i fx dybe approksimale kaviteter. Du kan samtidig bygge den op i anatomisk korrekt form, uden den flyder. Når du har teknikken, oplever du langt mindre eller ingen brug af andre instrumenter, og du sparer signifikant tid.

Læs mere

Favoritkøb: Nyt ordresystem hos Nordenta

Med Nordenta Favoritkøb effektiviserer du dine indkøb.

Favoritkøb er et enkelt og individuelt system med QR-koder, der organiserer dine bestillinger og optimerer din lagerstyring.

Du kan vælge kasser, der passer til dine skuffer, skabe og hylder – eller udelukkende bruge QR-koder, der ikke fylder! Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning til din klinik.

Effektiviser dine indkøb

Adhæsivet, der giver en binding, du kan stole på!

Adskillige års kliniske studier har bevist, at du kan stole på Scotchbond Universal Adhæsiv - men hvad er hemmeligheden bag?
Scotchbond Universal Adhæsiv anvender den patenterede Vitrebond™ copolymer til at reducere effekten af fugtkontaminering og til at danne et hybridlag. Dette lag giver en effektiv, konsistent binding, der praktisk talt eliminerer postoperativ sensitivitet – uanset om dentinen er fugtig eller tør.

Læs mere