Let at blande, let at applicere

MTA Flow er en bioaktiv reparationscement velegnet til bl.a. pulpaoverkapning, lukning af perforationer, ved resorptioner og til retrograd rodfyldning.

En af de unikke fordele ved MTAFlow er, at MTA pulveret her blandes med en gel i stedet for med vand, hvilket giver en ensartet, sammenhængende konsistens, som er let at bruge.

MTAFlow kan - afhængig af indikation – blandes til forskellige konsistenser. Materialet appliceres v.h.a. Ultradents sprøjter og spidser, hvilket sikrer præcis applicering. Dette gør samtidig brugen af specielle MTA-pistoler, der skal rengøres hver gang, overflødig.

Læs mere

Ny type instrumentbakker i 3 størrelser

De nye posebakker i rustfri stål er både holdbare, slidstærke og tidsbesparende og gør det lettere at opretholde steriliteten, når autoklaveposen er åbnet. 

Se dem i brug, og køb dem her

Puds og polér i samme proces

Enhance Finishing systemet klarer hele pudse- og polereprocessen blot ved at variere trykket. Tryk hårdere for at fjerne komposit, tryk lettere for at polere.

Systemet giver en glansfuld kontureret overflade med et naturligt udseende.

 

Du behøver ikke skifte instrument, du kan være fokuseret på arbejdet og opnå et bedre resultat i ét step. Findes i discs, cups og points og er designet til brug uden vand.

Køb her

Bøjelig Gutta Percha kapsel

Vi er glade for at præsentere en nyhed fra Kerr, som mange har ventet på. Bøjelige Gutta Percha kapsler, der giver dig flere fordele:

  • 5 mm længere spids der er let bøjelig
  • Forbedret kvalitet – spidsen er lavet af kobber
  • Passer til Elements Free og Elements Obturation maskine

Vi giver dig også en skarp pris på Elements Free Obturation System, det ledningsfrie system til opnåelse af perfekte rodfyldninger.

Køb her

Composi-Tight® 3D Fusion™ Sektionsmatrice system

Composi-Tight® 3D Fusion™ systemet trækker på Garrisons mere end 20 år i førertrøjen inden for sektionsmatricesystemer. Resultatet er det hidtil mest brugervenlige system. De 3 veldesignede retentionsringe: en kort, en høj og den første retentionsring beregnet til meget brede kaviteter, dækker alle indikationer. Alle 3 ringe har Garrisons enestående Soft-FaceTM silikonespidser, der giver mindre overskud og Ultra-GripTM retentions fremspring, der forhindrer, at retentionsringene ”springer af”.

Spar tid og få førsteklasses resultater