Nordenta LAB overtager Esbjerg Dentallaboratorium

Hos Nordenta LAB var det med stor beklagelse, da vi tidligere på sommeren så vores kolleger hos Esbjerg Dentallaboratorium lukke ned.

Selvom vi stadig er nye i branchen i forhold til laboratoriet i Esbjerg, der var et af landets ældste og mest respekterede, hviler vores forretning på de samme byggesten og værdier. For Nordenta LAB er høj faglighed, kvalitet og individuelle løsninger mærkesager.

Derfor er vi glade for, at det er lykkedes os at overtage navnet Esbjerg Dentallaboratorium og dermed sørge for, at tilgangen til protetik og værdierne, det traditionsrige dentallaboratorie repræsenterede, videreføres – nu i Nordenta LAB-regi.

Vi håber, at tidligere kunder hos Esbjerg Dentallaboratorium vil vise os den samme tillid, som de viste vores kolleger i Esbjerg.

 

Vi står naturligvis til rådighed over telefonen ved spørgsmål, men vi kommer også gerne ud på klinikken og tager en dialog om jeres behov og ønsker.

Kontakt os på tlf. 87 68 16 11 (tast 3 for LAB) eller på lab@nordenta.dk

 

Venlig hilsen

Pia Eis


Pia Eis

Market Director

Nordenta LAB

Husk at Nordenta LAB holder åbent hele sommeren

Har du spørgsmål til overtagelsen af Esbjerg Dentallaboratorium eller hvordan du komme i gang med Nordenta LAB så tøv ikke med at tage fat i os. Vi står til rådighed alle hverdage mellem 8-16 på telefon 87 68 16 11 (tast 3 for LAB), men vi kommer også gerne ud på klinikken og tager en dialog om dine behov og ønsker.