Nordenta Fokus

Denne udgave af Nordenta Fokus er dedikeret til Nordenta Fair. Det betyder, at du kan finde supergode tilbud fra alle de leverandører, du kan møde til Nordenta Fair. Du kan læse mere om de spændende aktiviteter, der foregår på standene, og du kan som sædvanlig finde masser af inspiration til alt fra forbrugsvarer og småudstyr til røntgenudstyr og CAD/CAM.

Se dine tilbud

Nyt +1 på gaden

Tjek postkassen for det nyeste +1 magasin. Her kan du bl.a. komme med til naturskønne Mols, hvor vores indretningskonsulent har hjulpet en klinik, der inden for få år har tredoblet patientantallet.
Læs også med, når tandlæge Jacob Slavensky går i dybden med emnet præparation til fuldkeramiske restaureringer. Han kommer omkring do’s and don’ts, materiale­valg og giver dig et indblik i de foretrukne bor, når han selv trækker i handskerne.

Læs det hele

Nordenta Fair – sidste chance!

Har du endnu ikke tilmeldt dig jubilæumsudgaven af Nordenta fair, er det ved at være sidste udkald.
Kom og oplev en festdag med fagligheden i top, mød leverandørerne, kollegerne du ikke har set længe, og få hygget med kollegerne på klinikken. Kort sagt - alt det du ikke har tid til i hverdagen på klinikken.

Se, hvad du ikke vil gå glip af!!