Nordenta Fair – det fulde program

Så har vi det fulde program for jubilæumsudgaven af Nordenta Fair på plads. Forvent en festlig dag spækket med faglighed, superdygtige og topmotiverede kursusgivere, leverandører og Nordenta-medarbejdere. Giv klinikken en hyggelig dag, hvor I både får styrket fagligheden og sammenholdet.  

Se programmet

Bondingeffektivitet og holdbarhed

Dette års tandlægekursus omhandler dentale adhæsiver, der i dag bruges til at løse en lang række restorative udfordringer. Men de mange forskellige adhæsive systemer gør det vanskeligt at vælge den rigtige løsning i forhold til effektivitet og holdbarhed.
På kurset viser Dr. Marcio Vivan Cardoso de sidste nye tiltag inden for adhæsiv tandpleje og diskuterer, hvordan man kan forbedre bindingstyrken og holdbarheden af både direkte og indirekte restaureringer.

Læs mere

Uddelegering af klinikkens behandlinger – hvad må du, og hvad er reglerne?

Dette års kursus til tandplejere og klinikassistenter fokuserer på uddelegering. Mange opgaver inden for patientbehandling kan med fordel uddelegeres på klinikken – det kan give en mere fleksibel arbejdsgang og spændende opgaver for dig som medarbejder.
Kurset afholdes af tandlæge Helle Hornhaver, koordinator for efter- og videreuddannelse på Institut for Odontologi og Oral Sundhed.

Læs mere

Mød leverandørerne, og se alle nyhederne

Du kan møde mere end 35 leverandører, der alle glæder sig til at præsentere spændende produkter og nyheder. Benyt lejligheden til at blive opdateret på den nyeste udvikling i branchen, lad dig inspirere, og gå ikke glip af chancen for at gøre en god handel!
I anledningen af vores 10 års jubilæum, vil der på flere af standene være sjove aktiviteter og give-aways.

Læs mere

Drop-in sessioner

Dagen byder også på flere forskellige drop-in sessioner, hvor du bl.a. kan prøve hands-on. Der er ingen tilmelding, og du kan derfor vælge, hvad du på dagen finder mest interessant og relevant for din hverdag.
Drop-in sessionerne kører flere gange i løbet af dagen, så du har mulighed for at nå omkring flere emner.

Læs mere om drop-in sessionerne

Vælg positivitet og arbejdsglæde – underholdning og konkrete værktøjer

Vi afrunder dagen med et godt grin og en tankevækkende oplevelse, når trioen Anders Birchow, Henrik Mathiasen og Søren Lynge indtager scenen med foredraget ”3 skvat ta’r fat”. Formålet er at optimere vores livskvalitet både privat og på arbejdet, og du vil få inspiration til at træffe nye personlige valg samt konkrete værktøjer til bl.a. at vælge og vedholde et optimistisk og positivt syn på livet.

Læs mere