DFA og Scandefa i billeder

Tusind tak til alle jer, der lagde vejen forbi vores stand på DFA og Scandefa. Det er altid en fornøjelse at møde så mange glade kunder og hjælpe jer med de daglige udfordringer på klinikken. Billederne taler deres tydelige sprog - det blev til mange gode snakke, grin og glade gensyn.

Messerne i billeder

Et godt match fra GC

Det nyeste skud af G-ænial produkter, G-ænial Universal Injectable - er en videreudvikling af G-ænial Universal Flo. Det er en universalplast, og med en bøjestyrke på 173 MPa og røntgenkontrast på 252% Al kan den anvendes til alle kavitetstyper. Kombinér med G-Premio Bond, hvor 3 funktionelle monomerer giver en stabil binding - ikke kun til tandsubstans men også til kompositter, metaller (inkl. ædle), zirkonium og aluminium. Flasken er drypfri og kan doseres præcist, så fedtede flasker er ikke længere et problem. 

Læs mere

Admira Fusion

Verdens første rent keramisk baserede fyldningsmateriale Admira Fusion har ekstremt lav polymerisationskrumpning (1,25 vol-%) og særdeles lav skrumpningstress sammenlignet med konventionelle kompositter. Fremragende håndteringsegenskaber, nem højglanspolering kombineret med høj overfladehårdhed, garanterer langtidsholdbare resultater i topklasse. Kompatibel med alle konventionelle bonding-systemer

Læs mere

Mød os til henviserkursus i Brædstrup

Brædstrup Implantat Center inviterer til informations- og henviserkursus mandag den 28/5 kl. 19.00 på Hotel Pejsegården. Det bliver en underholdende aften, hvor Brædstrup Implantat Center har samlet en række fantastiske foredragsholdere- både fra klinikken og samarbejdspartnere.

Læs mere og tilmeld dig

Nordenta Fair

Giv klinikken en hyggelig dag med faglighed og hygge i fokus. Vi har traditionen tro samlet en masse kendte leverandører, der alle har skarpe tilbud på dagen, spændende kurser for hele teamet og sørget for god og inspirerende underholdning.


 

Kom og vær, med til at fejre Nordenta Fairs 10 år jubilæum!