Directa Practipal - unikt bakkesystem

Prøv det praktiske og fleksible bakkesystem med moduler og tilbehør, der kan kombineres individuelt. Instrumenter, file og bor holdes sikkert fast og kan efter brug på klinikken køres gennem hele rengørings- og sterilisationsproceduren.

Læs om anvendelsesmulighederne på klinikken

Mød os til DFA

Vi glæder os til foråret og messetid, og særligt i år hvor vi får mulighed for at møde endnu flere af vores kunder. Den 6-7 april kan du møde os på det helt nye tiltag inden for dentalbranchen DFA – Dental Festival & Awards i Fredericia. Vi er klar med spændende nyheder, veloplagte medarbejdere, frisk kaffe og god energi!

Se, hvad der venter dig på standen

Mød os til SCANDEFA

Har du ikke mulighed for at besøge DFA, kan du traditionen tro møde os på SCANDEFA den 12-13. april. Kom forbi og få en god snak fx om det nyeste udstyr, dugfriske forbrugsvarenyheder, de fordelagtige serviceaftaler eller de nyeste moduler til al dente. Vi har alt, der kan gøre hverdagen på klinikken lidt sjovere og selvfølgelig også kaffe, de populære ingefærshots for slet ikke at nævne Happy Hour. 

Se, hvad der venter dig på standen

Kom til Happy Hour hos Nordenta

Vi afrunder alle messedage med Happy Hour både på DFA og SCANDEFA. Slå et smut forbi baren, og prøv de lækre økologiske cocktails fra Nohrlund. Det må du ikke gå glip af!

Hvor og hvornår?

Gå ikke glip af Nordenta Fair 10 års jubilæum!

Mød leverandørerne, se dugfriske nyheder, få fagligt input på et af kurserne, eller lad dig inspirere af dagens foredragsholdere.
Vil du være sikker på en plads, kan du allerede nu forudbestille til hele klinikken.

Forudbestil dine pladser