Gå-hjem-møde med fagligt fokus - Sandblæsning

Vi er vilde med at have gæster, og vi er vilde med vores kunder. Derfor inviterer vi nu til den første af tre gå-hjem-møder i vores showrooms, hvor vi disker vi op med faglige lækkerier og interessante oplæg.


Optimér implantatplejen

Minimer dine patienters risiko for peri-implantitis ved at rense deres implantater med Labrida BioClean-børsten. Labrida BioClean børstens fibre består af chitosan, som har mange veldokumenterede egenskaber, der gør dette biomateriale optimalt til pleje af implantater.

Vi får besøg af parodontolog Casper Wohlfart, der fortæller om Labrida børstens særlige egenskaber og sine egne erfaringer. 
(Oplæg på engelsk)

Bedre resultater med sandblæsning

Sandblæs tandsubstansen med AquaCare sandblæseren, og opnå bedre bonding, færre omlavninger og mere tilfredse patienter. AquaCare har en helt unik egenskab i forhold til andre sandblæsere på markedet, da den blæser pulver på tænderne med at gardin af vand rundt om pulveret. Det gør det lettere at kontrollere, hvor pulveret rammer.

Denne aften får du sandblæseren demonstreret, og du kan høre om de mange anvendelsesmuligheder, og endda selv prøve, hvor let det er at bruge AquaCare.
(Oplæg på engelsk)