Velkommen til Dental MeetUp

Vi glæder os til at møde jer til Dental MeetUp, årets dentale event med fokus på fagligt og socialt netværk.
Her i nyhedsbrevet kan du læse mere om kurserne og alt det praktiske.

Dental MeetUp løber af stablen den 20. september, og derfor afholder vi ikke Nordenta Fair, som normalt ligger på samme tidspunkt. Men vi kan garantere, at du ikke går glip af noget ved at vælge Dental MeetUp.

Vidste du eksempelvis, at der er sørget for gratis bustransport fra København til Aarhus. Vil du hellere sidde bag rattet selv, kan du få refunderet brobilletten. Dette kræver dog, at fire personer under samme tilmelding kører i samme bil.

Se alle kurserne

Sammensæt selv din kursusdag

Dental MeetUp har et stærkt kursusprogram, hvor der er noget at komme efter for alle faggrupper. Sammensæt selv din kursusdag, og få det bedste ud af dagen! Du kan bl.a. blive klogere på, hvordan du får fuld kontrol over blødning og væv inden aftryk, eller blive opdateret på klinikassistentens rolle under optagelse af anamnese.

Se alle kurserne

al dente – work smarter, not harder

I al dente ligger de smarte funktioner klar, og efter dette kursus vil du være godt klædt på til at udnytte programmets fulde potentiale. Produktchef Anette Schultz har til kurset kondenseret de vigtigste funktioner i al dente ned til en kraftfuld essens, der vil forenkle og optimere din hverdag.

Du får serveret en perlerække af tips og tricks og bliver introduceret til funktioner, der vil gøre dig flyvende i al dente.

Læs mere

Early bird – spar op til 20 %

Husk, at der er penge at spare, hvis du booker din billet inden den 1. marts. Grib Early Bird prisen, og spar op til 20 %.

Book din billet