Implantatpleje med Labrida BioClean

En 30-årig patient med begyndende periimplantitis i regio 11 henvises til behandling med Labrida BioClean – en børste med chitosanfibre, som bedre end håndinstrumenter og ultralyd kan rense implantater.  

Læs casen, og se hvad status er 6 måneder efter henvisningen

Læs casen

Universal adhæsiv – skal du skifte nu?

Adhæsivsystemer har ændret sig over tid, og med hver generation forventer klinikere forbedret adhæsion og applikationsteknikker. Den nyeste generation, universal adhæsiver, er det hidtil største fremskridt.
3M™ Scotchbond™ Universal adhæsiv kan anvendes som selvætsende, med total-etch og med selektiv ætsning af emalje. Den unikke teknologi kombinerer høj bindingsstyrke med stor brugervenlighed. Du behøver ikke længere vælge hvilket adhæsiv, der er bedst i den givne situation – Scotchbond™ Universal kan det hele.

Se fem års kliniske resultater

Smart reciprokerende endo med S1

Prøv S1-systemet fra Sendoline, der tilsluttes direkte til din units motor uden brug af ekstra motorer og fodpedaler.
S1 vinkelstykket er unikt i både design og teknik og udstyret med et integreret gear, der skiftevis roterer 180 grader med uret og 30 grader mod uret. Den reciprokerende bevægelse har vist sig at være sikrere at benytte i sammenligning med et roterende system ift. risikoen for filfrakturer.

Læs mere om fordelene

3M e-learning academy

Nu kan du lære om 3M`s løsninger inden for autoklavering, når det passer dig. 3M Health Care Academy er en online træning og uddannelsesmæssig ressource for ansatte på tandklinikker, der vil være up-to-date og udvikle den nuværende kliniske praksis. Som kunde har du adgang til forskelligt indhold, der både dækker teoretiske kurser om dampsterilisering, og hvordan du anvender 3M`s løsninger. Tag kurser af høj kvalitet og få ny viden.

Sådan får du adgang