HyFlex™ - når du ikke vil gå på kompromis

Den enestående kombination af høj fleksibilitet og brudsikkerhed gør det muligt at reducere antallet af file, som normalt er påkrævet til rensning og formning af rodkanaler - uden at skulle kompromittere bevaringen af rodkanalens anatomi. Teknologien sørger for, at du udfører en centreret kanalklargøring, så proceduren er minimal invasiv.

Se flere fordele

Guide: Har du styr på dit cementvalg? 

3M’s RelyX™ Unicem er for mange førstevalget som selvadhærerende resincement pga. let håndtering og gode resultater. 3M har også en decideret adhæsiv resincement til de mere krævende situationer, RelyX™ Ultimate. Den er enkel at bruge og anvendes med adhæsivet Scotchbond™ Universal, som også kan bruges ved fremstilling af kompositfyldninger. Du behøver derfor ikke at have et dedikeret adhæsiv udelukkende til cementen og kan reducere dit udvalg af materialer.
I guiden får du tips til valg af den bedste cement samt information om bonding til zirkonia. 

Hent guiden

Piezokirurgi giver store anvendelsesmuligheder 

I dag er det ikke kun kirurger, der anvender piezokirurgi. Der er store anvendelsesmuligheder for helt almindelige klinikker bl.a. inden for

  • Parodontologi
  • Tandekstraktion
  • Knoglekirurgi
  • Retrograd endodonti
  • Sinusløft
  • Forberedelse til implantater.

Sådan virker det

Case: Adhæsiv cementering af partielle facader 

Der er sket store fremskridt inden for keramikteknologi og kompositcementer, hvilket gør fremstilling af partielle facader og cementering problemfrit. Denne case beskriver cementering af to partielle facader med Variolink Esthetic LC. Kompositcementen indeholder den nyligt patenterede fotoinitiator Ivocerin, der sikrer cementen langtidsholdbar farvestabilitet.

Se resultatet

Den populære Colgate instruktionsbørste er tilbage 

Colgate instruktionstandbørste med rødt skaft og et lille børstehoved er tilbage. Med 28 bundter børstehår per hoved har Colgate instruktionstandbørste til børn en høj kvalitet, som gør, at den kan anvendes flere gange. Børsten medvirker til at give børn en god start på en sund mundhygiejne. Hver æske indeholder 24 individuelt celofanpakkede tandbørster.

Køb den her