Nytårshilsen fra Nordenta

Røgen fra nytårsskytset har efterhånden lagt sig, og vi håber, I alle er kommet godt og trygt ind i det nye år. Hos Nordenta er vi mere end klar til at tage hul på 2019, hvor der allerede nu er et spændende line-up af events, tiltag og produktnyheder. Her får du en lille appetitvækker på alt det nye.

Se, hvad der venter dig i 2019

Gå ikke glip af årets første gå-hjem-møde

På årets første gå-hjem-møde fokuserer vi på implantatpleje og sandblæsning.
Parodontolog Casper Wohlfart fortæller om Labrida børstens særlige egen­skaber og gør os klogere på, hvorfor den kan minimere dine patienters risiko for peri-implan­titis.
Derudover vil der være en demonstration af AquaCare sandblæseren, der har en helt unik egenskab i forhold til andre sandblæsere på markedet. Sandblæser du tandsubstansen med AquaCare, opnår du bedre bonding, færre omlavninger og mere tilfredse patienter. 

Læs mere, og tilmeld dig her

FMK i al dente - hurtigere arbejdsgang og færre fejl

Med FMK i al dente får du en hurtigere arbejdsgang og minimerer fejlkilder. Oplysningerne fra Det Fælles Medicinkort implementeres direkte i din patients journal, og du slipper for manuelt tastearbejde. FMK-modulet giver hurtigt og enkelt overblik over dine patienters medicin.

Læs mere om dine fordele

Rejsekursus til Færøerne - se det fulde program

Oplev storslået natur, suveræn gæstfrihed og høj faglighed, når vi endnu engang inviterer på rejsekursus til Færøerne. På turen byder vi bl. a på kurset ”Det slidte og syreskadede tandsæt – hele vejen rundt” med vores populære kursusgiver, tandlæge Jacob Slavensky.

På dette rejsekursus er der også rig mulighed for at opleve Færøerne – bl.a. byvandring i Torshavn, besøg på en færøsk tandklinik samt udflugter i den storslåede færøske natur.

Se programmet her