Forebyggelse af caries – set i et nyt lys

Phillips og IvoclarVivadent inviterer hele klinikteamet til en informativ kursusaften, hvor Professor Svante Twetman deler ud af sin mangeårige erfaring og fortæller om følgende emner:

  • Hvordan opstår caries?
  • Biofilmens rolle fra symbiose til dysbiose
  • Hvordan forebygger vi caries?
  • Fluorider - tandpasta & lak
  • Sukker og caries, gør vi nok?
  • Nye metoder som pre- og probiotika.

Læs mere og tilmeld dig

Få et smugkig på det nyeste +1 magasin

Tag med til naturskønne Mols, hvor vores indretningskonsulent har hjulpet en klinik, der inden for få år har tredoblet patientantallet.

Læs også med, når tandlæge Jacob Slavensky går i dybden med emnet præparation til fuldkeramiske restaureringer. Han kommer omkring do’s and don’ts, materiale­valg og giver dig et indblik i de foretrukne bor, når han selv trækker i handskerne. Magasinet udkommer den 4/9, men som læser af nyhedsbrevet får du her et smugkig.

Læs det hele

R-PILOT file – sikker og tidsbesparende

Håndtering af glidepathen kan være et afgørende trin i præpareringen af en rodkanal Med R-PILOT får du en sikker og brugervenlig løsning til tilfælde, hvor der er behov for en glidepath. R-PILOT instrumentet er beregnet til at blive anvendt i en reciprokerende bevægelse med en dertil indrettet endomotor med originale VDW RECIPROC indstillinger.

Se filen i brug

Naturtro fyldninger – lettere og mere enkelt

Tandlæger verden over har testet og godkendt Harmonize og sætter stor pris på resultaterne. Kerr har her samlet 9 kliniske cases, der demonstrer alsidigheden, æstetikken og effekten af Harmonize – både anteriort og posteriort.
Lige nu kan du bestille en gratis prøve, og bruger du allerede Harmonize på klinikken, får du et rigtig godt tilbud.

9 cases og et godt tilbud

Nordenta Fair – sidste chance!

Har du endnu ikke tilmeldt dig jubilæumsudgaven af Nordenta fair, er det ved at være sidste udkald.
Kom og oplev en festdag med fagligheden i top, mød leverandørerne, kollegerne du ikke har set længe, og få hygget med kollegerne på klinikken. Kort sagt - alt det du ikke har tid til i hverdagen på klinikken.

Se, hvad du ikke vil gå glip af!!