Favoritkøb: Nyt ordresystem hos Nordenta

Med Nordenta Favoritkøb effektiviserer du dine indkøb.

Favoritkøb er et enkelt og individuelt system med QR-koder, der organiserer dine bestillinger og optimerer din lagerstyring.

Du kan vælge kasser, der passer til dine skuffer, skabe og hylder – eller udelukkende bruge QR-koder, der ikke fylder! Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning til din klinik.

Effektiviser dine indkøb

Sikker forankring i rodkanalen: Adhæsiv opbygning med individuelle glasfiberstifter

Endodontisk behandlede tænder mangler ofte tilstrækkelig koronal resttandsubstans, hvilket gør det nødvendigt at anvende rodstifter og plastisk opbygning for at sikre tilstrækkelig retention af den endelige restaurering. Brug af konventionelle glasfiberstifter cementeret med kompositbaserede materialer er en fordelagtig og holdbar løsning sammenlignet med opbygninger med metal- eller keramiske stifter.

Læs casen

E-book om fremtidens fyldningsmateriale

ACTIVA BioACTIVE er bioaktivt og tolererer fugt. Derudover reagerer materialet vedvarende på pH-ændringer i mundhulen og frigiver og optager calcium-, fosfat- og fluorioner, så tandsubstansens kemiske balance bevares.

I denne e-book kan du læse meget mere om anvendelsen af ACTIVA BioACTIVE, se kliniske fotos og få gode tips. 

Hent din e-book

Skarpt værktøj giver skarpe resultater

Vedligeholder du dit værktøj, forlænger du ikke blot levetiden, du giver også dig selv og klinikteamet de bedste forudsætninger for at levere resultater i topklasse.

På værkstedet er vi klar til at give dine instrumenter, turbiner og hånd- og vinkelstykker en kærlig hånd, så du kan give dine patienter den bedste behandling.

I september og oktober får du en ekstra skarp pris.

Se dit tilbud