Vi er her hele sommeren

Vi er klar til at tage imod din ordre og svare på dine spørgsmål hele sommeren igennem. Sommeråbningstiderne er mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15 i perioden 2. juli til 10. august.
 
Rigtig god sommer!

 

Style Italiano - kompositfyldninger på forskellige måder

Afhængig af patienten, den kliniske case og ønsket æstetik i den pågældende situation kan fyldninger fremstilles ud fra forskellige tilgange. Style Italiano gruppen har de senere år udviklet flere metoder til et struktureret behandlingsvalg og en fremgangsmåde, som er nem at tilegne sig og giver et forudsigeligt resultat. Senest har de bl.a. udviklet en metode til fremstilling af posteriore fyldninger ”Essential lines”.

Læs mere

Effektivitet og æstetik i den posteriore region

Bulk-fill kompositter har været på markedet i en årrække. Læs med, når Dr. Eduardo Mahn gør status på introduktion, udvikling, nuværende trends og fremtidige muligheder for denne type fyldningsmaterialer.
Derudover diskuterer han også arbejdsgange, fordele og ulemper og fremviser en klinisk case.

Læs mere

Rekonstruktion af en naturlig incisalkant

Denne case omhandler en rekonstruktion af en naturlig incisalkant efter et traume. Til behandlingen blev anvendt ORMOCER nanohybrid kompositmaterialet Admira Fusion, som ikke indeholder monomerer, associeret med allergi, som HEMA eller BisGMA. I stedet er både matrix og glasfiller baseret på silikoneoxid, hvilket betyder, at det er særligt biokompatibelt sammenlignet med andre materialer.

Læs mere