Sundere tandkød med en afbalanceret oral mikroflora

Tandkødssygdomme i forskellige former, fra den mildeste form af gingivitis til den mere alvorlige form kronisk parodontitis, påvirker en stor del af befolkningen. Parodontitis påvirker ikke kun sundheden i munden men øger også risikoen for alvorlige helbredsproblemer. Nu kan du optimere behandlingen af kronisk parodontitis ved at supplere almindelig tandrensning med probiotiske bakterier, og lige nu har du muligheden for at prøve GUM PerioBalance til en favorabel intropris.

Læs mere om PerioBalance

Send dine instrumenter på sommerferie

Vær god ved dine instrumenter, og send dem på sommerferie på vores værksted!
For helt ned til 48,- kr. pr. stk., sørger vi for, at dine instrumenter er ligeså skarpe, som du selv er, når du kommer tilbage efter ferien.

Sådan gør du

Ofte stillede spørgsmål om Persondataforordningen

Vi modtager ofte spørgsmål fra kunder omkring de nye regler, der indføres med Persondataforordningen. De gennemgående temaer er røntgensystemerne på klinikkerne og behandlingen af persondata ift. Nordenta LAB, og vi har derfor samlet svarene på spørgsmålene her.

Læs svarene

Vi har opdateret vores privatlivs- og cookiepolitik

I morgen den 25. maj træder den nye persondataforordning i kraft. Vi har derfor opdateret vores privatlivs- og cookiepolitik.

Læs mere