Nytårshilsen fra Nordenta

Vi håber, du er kommet godt ind i det nye år. 2017 var på alle måder et spændende år i dentalbranchen, hvor der stadig er fuld blus på udviklingen, og vi ser frem til endnu et godt år med branchens bedste kunder.

Nye regler og krav

Vi føler os altid varmt modtaget hos jer på klinikkerne, hvor der i det forgangne år blev talt meget NIR og senest den nye persondataforordning. Vi har selv arbejdet intensivt med de nye regler – en proces du kan læse meget mere om i det næste +1 Magasin. Vi ved også, at Persondataforordningen fylder meget ude på klinikkerne, og derfor har vi i samarbejde med eksperterne fra PersondataSupport sammensat et praktisk anvendeligt kursus, der giver dig værktøjer, som du kan bruge i arbejdet med de nye krav og regler. Du kan læse mere om kurset her.

Persondataforordningen sætter også sit aftryk på røntgenområdet, hvor der er nye krav til dit system. Glæd dig til næste nyhedsbrev, hvor vi fortæller, hvordan du med få tiltag kan fremtidssikre dit røntgensystem. 

Fart på alle fronter

Der var i 2017 stor interesse for vores udstyrssortiment - både units, CAD/CAM og røntgen. Det gik også stærkt i serviceafdelingen, hvor mange nye kunder tegnede en serviceaftale og sikrede klinikken større driftssikkerhed og økonomisk overblik.

Hos al dente satte FMK-modulet - allerede på Scandefa - rekord, og der har lige siden været stor interesse for modulet. I 2018 kan du igen møde os på Scandefa, men vi håber også at se mange kunder på den nye dentalmesse DFA, hvor vi er klar med spændende nyheder.

Vi ønsker jer alle et rigtig godt 2018!

Nyt kursus om Persondataforordningen

Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til klinikkens behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og værktøjer, så I på klinikken kan sikre dokumentationen og overholde Persondataforordningen.

Få styr på de nye regler

Gå ikke glip af Nordenta Fair 10 års jubilæum!

Mød leverandørerne, se dugfriske nyheder, få fagligt input på et af kurserne, eller lad dig inspirere af dagens foredragsholdere.
Vil du være sikker på en plads, kan du allerede nu forudbestille til hele klinikken.

Forudbestil dine pladser