Vi løfter sløret for efterårets kurser!

Inden længe lander efterårets store kursusprogram fra Nordenta og al dente på klinikken. Men som læser af vores nyhedsbrev, skal du naturligvis have chancen for at tilmelde dig som én af de første. Derfor får du her det fulde program og chancen for at komme forrest i køen.

 

Ring allerede nu på 87 68 16 11 (tast 1 for kurser), og book din plads!

Se hele kursusprogrammet her

Valg af indirekte restaureringmateriale, forbehandling og cementering anno 2019

Zirkonium, E-max, Empress, Cromcobolt, guld, titan…

Antallet af materialer, vi kan bruge til at fremstille kroner og broer af, eksploderer i disse år. Det giver mange nye muligheder, men øger også risikoen for at vælge det forkerte og håndtere det på en forkert måde!

 

Dette kursus er tænkt som en klinisk guide, deltagerne kan tage med hjem og bruge på klinikken. Tandlæge Jan Frydenberg Thomsen giver med udgangspunkt i cases en oversigt over materialerne, du kan vælge mellem, belyser fordele og ulemper og viser, hvor du skal passe på.

Læs mere

Salg af klinik - sådan sælger du bedst muligt

Kurset henvender sig til klinikejere, der inden for de næste år overvejer salg af hele eller en del af klinikken.

På kurset kommer du bl.a. omkring følgende emner:

 • Optimering og salgsmodning – hvordan får du den rette pris?
 • Fordele og ulemper ved helt eller delvist salg.
 • Potentielle købere, herunder salg til en kæde.
 • Kontraktforhandling.

Læs mere

Kundeservice og arbejdskultur på tandklinikken

På dette kursus beskæftiger vi os med god kunde- og patientservice, samt hvorfor det hænger tæt sammen med god arbejdskultur og et godt arbejdsmiljø. Hvad er din rolle, og hvordan kan du med få virkemidler bidrage til en bedre kundeoplevelse og tilmed spille dine kolleger gode og selv gå glad på arbejde!

Vi ser også på, hvorfor der er god forretning og konkurrencekraft i at have en god arbejdskultur og en god kundeservice.

Læs mere

Den akutte patient

Selvom vi altid stiler efter at være professionelle, både med vores behandling og vores service, er det endnu mere nødvendigt ved akutte patienter – da de ofte møder op med følelserne uden på tøjet. På kurset ser I på de 15 mest almindelige tandpiner og får en forståelse for deres opståen, udbredelse, behandlingsforløb, prognose og patientkommunikation.

Læs mere

al dente - Superbruger

Kurset henvender sig til dig, der overordnet varetager klinikkens administrative opgaver og gerne vil styrkes i at navigere i al dentes stamoplysninger og andre vigtige funktioner for klinikkens superbruger. Kurset er også for dig, der skal til at stå for klinikkens administrative arbejde.

På kurset kommer du bl.a. omkring følgende emner:

 • Lær al dentes opbygning, og spar klik
 • Aftalebog, arbejdstider, kategorier, log-historik m.m.
 • Journal, PA, overslag, behandlingsplan m.m.
 • SMS-skabeloner
 • Sikker håndtering af patientdata
 • EDI, vedhæft filer, håndtering af røntgen m.m.
 • FMK

Læs mere