inmuRELAX giver ro i tandlægestolen

Det er ikke unormalt, at patienter føler sig nervøse eller ukomfortable ved at gå til tandlægen. Faktisk viste en undersøgelse fra 2015 i bladet Dental Research Journal, at op mod 60% af befolkningen føler sig ængstelige ved tandlægebesøg. Et af de nyeste tiltag til at bekæmpe nervøsitet og tandlægeangst hedder inmuRELAX. Sansepuden inmuRELAX gør behandlingen roligere for patienten og letter arbejdsdagen for tandplejer og tandlæge.

Læs mere om den nye sansepude

Et grønnere Nordenta

Hos Nordenta vil vi gerne gøre vores for at skåne miljøet og passe på ressourcerne. Derfor har vi gennem de senere år iværksat en række initiativer, der alle peger i en grønnere retning – bl.a. anvendelse af genbrugskasser til forsendelser og senest indførelse af flere CO2-venlige varer i vores forbrugsvaresortiment.

Se Nordentas grønne initiativer

Bedre, hurtigere og mere sikker behandling indenfor alle dentale discipliner 

Som ”The Dental Solutions Company” forsyner Dentsply Sirona tandfagligt personale med en omfattende portefølje af innovative og markedsledende produkter. De udvikler, producerer og markedsfører en komplet linje af produkter til dentale procedurer.

 

Følg linket herunder og læs mere om Dentsply Sironas løsninger. Læs også om, hvordan du kommer med Nordenta til Dentsply Sirona World 2020 - årets største dentalevent. 

Læs mere her