Dürr Lunos - til forebyggelse og minimal invasiv terapi

Pulvertandrenseren Lunos® tilbyder enkel, kraftfuld og ergonomisk hjælp når du skal fjerne misfarvninger, belægninger og biofilm. Håndstykket kan anvendes til enten supragingival eller subgingival applikation afhængig af dysen. Det aftagelige pulverkammer er hurtigt og let at skifte, hvilket sikrer at du altid anvender det korrekte pulver til rette formål.

Dürr Dental SE begyndte for mange år siden at udvikle et omfattende profylaksesystem. Målet var at tilbyde tandlæger og tandplejere et omfattende og brugerorienteret produktsortiment for at tilgodese så mange behov som muligt i tandplejen. 

Lunos profylaksesortiment

Lunos profylaksesortiment tilbyder forebyggelse på højeste niveau. Produkterne er designet til minimal invasiv behandling. Dette betyder, at produkterne er effektive, men samtidig beskytter emajle og blødt væv. Lunos-produkterne passer sammen og sikrer perfekt all-round behandling af patienter ved professionel tandrensning, omfattende forebyggelse eller understøttende behandling af periodontitis.

Se denne video for at få en introduktion til produkterne i Lunos produktsortimentet. 

Dine fordele med Lunos

  • Én til alt – supra- og subgingival behandling

Supragingival behandling af misfarvninger eller subgingival behandling af rod- og implantatoverflader – begge dele klares let blot ved at skifte dysen.

  • Unikt skifte-beholdersystem

Beholderen udskiftes let via bajonet-kobling – også under behandlingen. Afbrydelser i behandlingen eller forringelse af kapaciteten på grund af for lavt indhold af pulver udelukkes herved. Endvidere kan der skiftes mellem forskellige pulvertyper til hhv. supra- og subgingival behandling. Læs mere om pulvertyperne her. 

  • Smart system til forberedelse inden behandling

Via den tætte ventilanordning kan beholderne, som fås i forskellige farver, fyldes før behandlingen. De smarte bordholdere sikrer en let påfyldning og fungerer også som opbevaringsbeholdere.

  • Nem rengøring

Lunos håndstykket kan let rengøres og klargøres i dentalopvaskemaskine ved hjælp af den korrekte adapter. Håndstykket kan alternativt rengøres manuelt. Den efterfølgende sterilisering ved 134°C er også mulig, og Lunos lever således op til den hygiejnestandard, der kræves i en tandlægepraksis.

  • Perfekt ergonomi

Takket være Lunos håndstykkets ergonomiske form og vægtfordeling ligger enheden komfortabelt i hånden på behandleren. Stråledysen kan drejes 360 grader og justeres, så den passer til enhver arbejdsvinkel i mundhulen.

Læs mere om Lunos her.

Book en demo på klinikken

Kontakt Dürr Dental

Line Kerl Dalsgaard
Produkt specialist Dürr Dental
Tlf. 31343309 eller pr. mail line.dalsgaard@duerrdental.com

Alle produkters ydeevne testes af eksterne institutter under udviklingsfasen. Resultaterne er opsummeret i en videnskabelig brochure, som kan rekvireres ved Dürr Dental.

Relaterede artikler