”En langvarig og stabil samarbejdspartner”

Tandlæge Jørgen Hansen har sendt sine digitale aftryk til Nordenta LAB siden 2013. Det gør han bl.a. på grund af kvalitet, stabilitet og for at holde arbejdet på dansk grund.

”Nordenta LAB var et nystartet dentallaboratorie, da jeg første gang sendte arbejde deres vej. På det tidspunkt valgte jeg laboratoriet, da jeg havde købt min scanner samme sted. Jeg var selvfølgelig spændt, da jeg havde anvendt et andet laboratorie i lang tid. Men tandteknikerne hos Nordenta LAB har altid været gode til at vende tilbage for at sikre, at alt er, som det skal det være. Den konstante feedback giver tryghed i udførelsen og en god kvalitet.
Det vigtigste for mig er, at jeg har en god, langvarig og stabil samarbejdspartner, som leverer en konstant kvalitet, og de krav lever Nordenta LAB til fulde op til. Samtidig har jeg en personlig kontakt til laboratoriet, som gør, at jeg altid kan ringe og få en snak om detaljerne i behandlingerne.

Dialog giver tryghed

Nordenta LAB er pålidelige og fleksible, og jeg føler klart, at jeg får ”value for money”. Enhver 
tandlæge, der har praktiseret i mange år, ved udmærket, at skylden ikke altid er laborato­riets – den kan også ligge hos tandlægen. Men jeg hører aldrig noget fra laboratoriet i den retning. Vi diskuterer ikke skyld, og det er en stor tryghed.
Det er det gode ved at have et laboratorie, man har arbejdet sammen med længe - vi er loyale overfor hinanden. Det langvarige samarbejde, jeg har med Nordenta LAB, gør naturligvis også, at man er lydhør begge veje, hvis der er udfordringer ift. scanning, aftryk og præparationer. 

Scan mandag, cementér onsdag

Jeg har altid oplevet en meget kort produk­tionstid. Det skyldes dels Nordenta LAB og dels et aktivt valg om, at mit arbejde skal fremstilles inden for landets grænser. 

Nordenta LAB er et dansk laboratorie, og mit arbejde produceres af danske teknikere, det sætter jeg stor pris på. Jeg ved også, at mine patienter er glade for, at vi holder arbejdet i Danmark. Det er sådan set kun postvæsenet, vi kan bebrejde, hvis arbejdet ikke kommer til tiden. Vi kører med en margin på 3 arbejdsdage fra scanning til cementering. Når jeg scanner mandag, kan jeg cementere onsdag eftermiddag. Det er en klar fordel. 
Jeg ser positivt på vores fremtidige sam­arbejde med Nordenta LAB - både for mig selv men også for kæden tandlægen.dk og kan kun anbefale laboratoriet til mine kolleger.”

Vil du vide mere om dine muligheder med Nordenta LAB som samarbejdspartner, er du velkommen til at kontakte os på 87 68 16 11 eller sende en mail til lab@nordenta.dk