CURAPROX interdentalbørste

Det kræver mere end blot en tandbørste for at sikre en optimal mundhygiejne

Plak er den væsentligste årsag til karies og gingivitis. Plak dannes over alt på tænderne og ved sulcus. Tandbørsten er velegnet til at holde tandoverfladerne rene og langs sulcus, men når ikke ind approximalt. For at sikre en optimal mundhygiejne er det nødvendigt at rengøre approximalt med interdentalbørste.

CURAPROX interdentalbørsten er effektiv og atraumatisk. Den rengører skånsomt i alle approximalrum og ned i sulcus. De bløde børstehår og den tynde nikkelfri wire giver en lille acces-diamenter og trænger nemt ind i selv de mindst approximalrum.

CURAPROX interdentalbørster findes med kort eller langt håndtag i fleksibelt kliksystem både i PRIME, PERIO OG IMPLANT. Serien har fra str. 0,6 mm-16 mm. Wiren som børstehårene er viklet om, er i nikkelfri kirurgisk stål. Børstehårene er bløde og flexible, så de nemt når helt ind i hulrummet mellem tænderne og fjerner nemt plak ved hjælp af paraplyfunktionen.

Findes i økonomiposer a 25 stk. samt patient pakker a 5 stk.

Til klinikken findes også en Box med alle gængse størrelser. Vælg mellem PRIME, PERIO og IMPLANT, til instruktion af patienterne.

EKSTRA PLUS: Interdentalbørsten er genanvendelig,
hvilket gør den miljøvenlig og økonomisk.

Sådan sikrer du dine patienter optimal behandling!

Det kan være vanskeligt at identificere behovet for interdental børster, da størrelsen på approximalrummet kan variere. Patienten risikere at få de forkerte børstestørrelser med hjem. Det kan medføre, at en optimal rensningseffekt ikke opnås eller at patienten demotiveres. Den patenterede IAP sonde fra CURAPROX, med tilhørende skaft er det professionelle værktøj til dine patienters behov.

For at bestemme størrelsen på interdentalbørsten, føres IAP sonden så langt ind i approximalrummet som muligt, hvorefter farven på sonden kan aflæses. Farven indikerer størrelsen på den interdentalbørste, der skal anvendes, i det pågældende approximalrum og kan indtegnes på patientkortet som fremadrettet vejledning. IAP sonden findes til PRIME og PERIO.

For mere information kontakt os på 87 68 16 11 og tast 1 for salg eller kontakt Curaprox.

Relaterede artikler