Kerr SimpliShade universalkomposit fra Kerr

SimpliShade fra Kerr har en fremragende kamæleoneffekt, der matcher tandens farve. Kompositten erstatter alle 16 VITA farver med kun 3 farver! Let at håndtere, klæber ikke og let at polere til højglans.

Vælg SimpliShade™ universalkomposit med Adaptive Response Technology (ART) for at effektivisere din arbejdsgang og lagerstyring, uden at gå på kompromis med hverken styrke eller æstetik.

Med tre nuancer (Light, Medium og Dark) erstattter SimpliShade hurtigt og nemt de 16 klassiske VITA® farver – dette giver en hurtigere farvetilpasning og kortere behandlingstid.

Med færre produkter bliver det lettere at fokusere på behandling af patienter i stedet for på lagerstyring.

Skapt tilbud lige nu!

Tilbuddet gælder til og med 12.05.21

Dine fordele med SimpliShade

          

Let at vælge farve

Farvevalg er blevet enkelt og hurtigt. SimpliShade erstatter de 16 klassiske Vita farver med kun 3 farver: Light, Medium og Dark.

 

Adaptive Response Technology (ART)

ART filler sammensætning er en gennemtestet teknologi, som også findes i Harmonize™ komposit. Teknologien giver naturlige, flotte fyldninger med enestående styrke og æstetik.
Se mere om ART i denne video: Se her

 

Effektiv lagerstyring

Spar tid og penge med kun et lille lager af farver til at dække det meste af dit kompositbehov. Ryd dine hylder, minimér arbejdet med bestilling af mange forskellige varenumre og reducér eller eliminér produkter, der passerer udløbsdatoen. 

 

Universalkomposit

Universal nanohybrid-komposit, der kan bruges både til posteriore og anteriore fyldninger og i mange tilfælde uden brug af opaque farve til at dække misfarvninger.

SimpliShade klinisk case

 

Demovideo af farveadaptation ved klasse I fyldninger

Demovideo af farveadaptation ved klasse III fyldninger