Hygoformic Bio og Hygoformic Bio Adapter

Som førende producent af sug og spytsug tager Orsing miljøet alvorligt. Ved at anvende grøn PE, biobaseret polyethylen fremstillet af sukkerrør, reducerer Orsing CO2-aftrykket.

 

For at mindske vores CO2-aftryk og bremse den globale opvarmning er det vigtigt at reducere anvendelsen af fossile ressourcer og andelen af drivhusgasser. Ved at anvende biobaseret polyethylen som råvare i produkter og emballage mindskes CO2-niveauet i atmosfæren, hvilket har en afgørende betydning for at bevare planten til kommende generationer. 

Hygoformic Bio, det formbare spytsug med tungeholder, er lavet af 100% biobaseret polyethylen fremstillet af sukkerrør (grøn PE). Når det biobaserede produkt i slutningen af sin livscyklus genanvendes, udledes den samme mængde CO2, som blev optaget ved dyrkningen af sukkerrøret. 

De nødvendige forholdsregler for at opnå en mere bæredygtig fremtid indebærer, at fremtidens plastmaterialer fremstilles af vedvarende energikilder, samtidig med at de er ressourceeffektive og sikre ud fra et sundheds- og miljøperspektiv. 

Den øgede miljøbevidsthed hos den Helsingborgbaserede producent Orsing har, ud over forbedringer af materialer til emballering, ført til udvikling af et helt nyt, fossilfrit spytsug. Hygoformic Bio har en høj sugekapacitet takket være de fem huller, der er placeret på indersiden af spolen for at undgå kontakt med tunge og tandkød, hvilket ellers kan blokere hullerne. Hygoformic Bio er patientvenlig og formbar og passer alle mundhuleforme og størrelser. Det er et kombineret spytsug og tungeholder og er også effektiv ved arbejde længst inde i munden. 

Hygoformic Bio Adapter er et supplement til Hygoformic Bio, som ligeledes er fossilfri og fremstillet af grøn PE.

Adapteren er opal hvid og har en ekstern diameter på 6,5 mm. 

Relaterede artikler