Blegning - forskellige metoder og koncentrationer

Opalescence serien indeholder flere forskellige blegeprodukter med forskellige koncentration, der alle leverer professionelle resultater. Når det handler om hjemmeblegning, kan du vælge mellem Opalescence PF, hvor din patient bleger i en individuelt fremstillet skinne eller Opalescence GO, hvor blegegelen leveres i en forfyldt skinne klar til brug. Husk at enhver blegebehandling skal påbegyndes på klinikken.

Opalescence PF – carbamidperoxid blegemiddel til brug i individuelle skinner

Opalescence PF til hjemmeblegning er et professionelt tandblegemiddel. Opalescence PF giver et strålende, hvidt smil med brug af blegeskinner, som fremstilles individuelt til den enkelte patient.

Læs mere og bestil

GO – lavere koncentration i forfyldte skinner

Opalescence Go blegegel giver professionelle blegeresultater til dine patienter, der ønsker at opnå et hvidt smil, mens de er på farten. Opalescence Go leveres i forfyldte engangsskinner klar til brug, så din patient ikke behøver at vente på at få fremstillet modeller og individuelle skinner.

Læs mere og bestil

Glæd dig til…

Læs med i nyhedsbrevet næste tirsdag, når vi løfter sløret for, hvordan dine patienter kan forlænge det opnåede blegeresultat.