Vask af kliniktøj

Ved forsyningsvanskeligheder af engangsovertrækskittel og -plastforklæder kan der skiftes til rent kliniktøj efter hver patient. Kliniktøjet vaskes som angivet i NIR.

Ifølge NIR skal kliniktøjet vaskes ved ved >80°C i >10 minutter eller ved 60°C i minimum 1 time. 

For at leve op til disse retningslinjer skal maskinen kunne køre programmer, som er lavet specielt til formålet.  Som den eneste på markedet melder Mieles maskine fejl, hvis temperaturen ikke overholdes. Maskinen kan endvidere tilsluttes et dokumentationssystem om nødvendigt.

PWM 507 Hygiene Miele

PWM er en del af Mieles Performance-serie. De professionelle Performance-maskiner er det perfekte valg til brug i små virksomheder. Og ikke mindst opfylder de kravene til førsteklasses tøjvask på kun 0,5 kvadratmeter. 

Maskinen sikrer dokumenteret overholdelse af NIR med et vaskeprogram på enten 60 grader C i 60 min. eller 80 grader C i 10 min.

Maskinen er af professionel kvalitet og har en holdbarhed der er cirka 2-3 længere end for lignende professionelle maskiner og op til 6 gange længere end for en husholdningsmaskine.

Varenr. 75099

Ønsker du at vide mere?
Kontakt os på 87 68 16 11 eller send os en mail på nordenta@nordenta.dk.


Benyt leasing til anskaffelse af udstyr

Har du overvejet at benytte leasing til din næste anskaffelse af nyt udstyr? 
Med leasing belaster du ikke din kassekredit, men kan betale udstyret over en periode på 3 - 7 år. Samtidig belaster momsen heller ikke kassekreditten, da der ved leasing bliver indbygget en automatisk momskredit - momsen fordeles nemlig ud over alle årene. 

Du kan benytte leasing, hvis I skal anskaffe både vaskemaskine og tørretumbler. 

Ønsker du denne mulighed, venligst kontakt os på 87 68 16 11 eller send os en mail på nordenta@nordenta.dk.