Nytårshilsen fra Nordenta

Godt nytår! Så er vi i gang med 2021 – et år, hvor vi forhåbentlig kan vinke farvel til COVID-19. Vi håber, I alle er kommet godt i gang med året ude på klinikkerne.


Året der gik

2020 blev et usædvanligt år for os alle. I marts måned lukkede COVID-19 pandemien hele Danmark ned, deriblandt ikke-kritiske behandlinger på landets tandklinikker. Pludselig var det pandemien, der dikterede dagsordenen – og ikke os selv.

Hos Nordenta betød pandemiens indtog også nye, anderledes arbejdsopgaver, og jagten på værnemidler gik ind. Mundbind blev hurtigt en global mangelvare, og vi afsøgte hele verdensmarkedet for – og fandt - alternative mundbindsleverandører med dokumentationen i orden. Siden kom efterspørgslen efter beskyttelseskitler og -forklæder, og senest er det nu engangshandsker, der er blevet en global udfordring. Men her har vi lært af pandemien, og derfor tog vi i sommeren 2020 en aktiv beslutning om at skaffe ekstra handsker hjem, mens det endnu var muligt. Det gør os i stand til fortsat at sikre forsyningen af handsker til landets tandklinikker.

Hos Nordenta har vi i hele 2020 arbejdet hårdt for at skaffe de værnemidler til jer, som I har brug for, og vi er stolte af, at vi i hele perioden har kunnet levere værnemidler til jer.

Desværre har pandemien betydet, at flere større dentalproducenter har haft svært ved at levere helt almindelige varer. Derfor vil I stadig kunne opleve, at I ikke nødvendigvis kan få de varer, I plejer at købe. Vi hjælper meget gerne med at finde alternative varer i vores store sortiment.

De seneste måneder har det været overvældende at opleve den store investeringslyst, vi ser på mange klinikker, der har valgt at købe nyt udstyr. Det er for os en tilkendegivelse af, at I på trods af et hårdt år har bevaret optimismen og kampgejsten. Det vil vi gerne takke jer for, for det giver os troen på, at vi alle kommer styrket ud på den anden side.


Ny viden i trygge rammer

I skrivende stund har mere end 1 pct. af danskerne fået vaccinen mod coronavirus. Og vi tror på, at vi går lysere tider i møde. Vi skal bare lige sammen tage det sidste seje træk.

Hos Nordenta har vi taget det valg, at vi i lyset af den nuværende situation ikke ønsker at afholde kurser, hvor vi samler mange personer fra forskellige klinikker og miljøer.

Vi ønsker dog fortsat at understøtte jer på klinikkerne med ny viden og konkrete værktøjer. Derfor udbyder vi i foråret 2021 muligheden for, at vi kan specialdesigne kurser til lige netop jeres klinik, hvor vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Derudover har vi lavet en oversigt over nogle af de mange spændende, faglige webinarer som leverandørerne i dentalbranchen i stigende grad udbyder. Læs mere i vores kursusfolder herunder.

Få ny viden i trygge rammer. 


Hvad bringer 2021?

I det kommende år har vi mange gode ting i ærmet til jer. 

Ny webshop på Nordenta.dk
Inden længe kan du se frem til Nordenta.dk i nyt design. Udover nyt, friskt look kan du se frem til større brugervenlighed i webshoppen, fx vil du opleve, at din søgehistorik bliver gemt, bedre overblik i produktkategorierne, og at det bliver muligt at lægge varer i kurven direkte fra en dropdownmenu i søgefeltet. Vi glæder os til at præsentere den nye webshop for jer.

Favoritkøb effektiviserer indkøbsprocessen

Vil du effektivisere klinikkens indkøbs- og lagersystem, så er Favoritkøb noget for dig.

Se med i videoen, hvor Nordentas market director, Pia Eis, fortæller om nogle af de mange fordele, du får med varebestillingssystemet Favoritkøb.

Se Favoritkøb video 

 

Ny, moderne udgave af al dente

2021 bliver også året, hvor al dente bliver mere moderne og meget mere intuitivt. 

Du kan se frem til et opdateret visuelt udtryk. Derudover har udviklingsteamet ”ryddet op” i felter og funktioner, så det bliver endnu mere intuitivt at arbejde med al dente. Samtidig kommer der nye funktioner, som vi ved, I har efterspurgt. Glæd dig bl.a. til et bedre flow ved journalskrivningen.
Læs mere i al dentes nytårshilsen nedenfor. 

Læs om de nye features i al dente her 


Nyt udstyr? Har du overvejet at leje det?

Ønsker du - ligesom flere kolleger i branchen - at starte 2021 med at få leveret nyt udstyr til klinikken, fx en ny unit eller røntgenudstyr? 

Som noget nyt hos Nordenta, har du nu mulighed for at leje dit udstyr. Det giver flere fordele, som du kan læse mere om via knappen nedenfor.

Lej dit udstyr