Magasiner og tryksager

Her på siden finder du en samling af vores aktuelle magasiner og tryksager. Du kan hente tryksagen i iPaper ved at klikke på billedet.

TopDent

TopDent katalog

TopDent er Nordentas eget varemærke i høj kvalitet til en rigtig god pris. 
Luk op for kataloget, som du kan hente i iPaper ved at klikke på billedet.

 


 

Nordenta Service

Nordenta Service

Nordenta Service servicerer alle former for units, røntgenudstyr og småudstyr.

Læs videre, og bliv klogere på hvordan vi bl.a. kan hjælpe dig med at minimere unødige driftsstop og få styr på dit udstyrs driftsøkonomi.


 

Nordenta Legetøj

Nordenta LegetøjHer finder du vores store sortiment af legetøj.

 

 


 

Grønt Tema

Grønt TemaLuk op, og find nøje udvalgte varer med en grøn og miljøvenlig profil.
Vi udvider løbende vores grønne sortiment, så du kan handle bæredygtige forbrugsvarer til klinikken.
 

Kursusprogram efterår 2019

Kursusprogram efterårrår 2019

Vi er glade for at byde dig velkommen til efterårets nye kursusprogram!

Her finder du de mest motiverende og inspirerende kursusgivere, hvor fagligheden helt naturligt er i højsæde.
Vi håber, du finder lige præcis det kursus, der kan hjælpe dig i hverdagen – uanset om du er klinikassistent, tandplejer eller tandlæge.

 

+1 Magasin, maj 2019

+1 magasin maj 2019

Foråret er over os, og det er i år grønt på flere måder. Skoleelever strejker i klimaets navn, regeringen har nedsat et nyt klimaråd for unge, og et af de helt centrale emner i en kommende valgkamp spås ligeledes til at blive - miljø og klima.

Denne tendens mærker vi også hos vores kunder, og vi har sat jagten ind på bæredygtige og miljøvenlige forbrugsvarer, så vi kan tilbyde et grønnere alternativ. I dette nummer kan du derfor også læse om et grønnere Nordenta.
 

+1 Magasin, december 2018

+1 magasin  november 2018

Læs med, når tandlæge Jacob Slavensky går i dybden med emnet præparation til fuldkeramiske restaureringer. Han kommer bl.a. omkring do’s and don’ts og materiale­valg.


 

 

+1 Magasin, september 2018

+1 magasin september 2018

Læs med, når tandlæge Jacob Slavensky går i dybden med emnet præparation til fuldkeramiske restaureringer. Han kommer bl.a. omkring do’s and don’ts og materiale­valg.


 

 

+1 Magasin, marts 2018

+1 Magasin, marts 2018Fremtiden er digital - men hvad betyder det for arbejdet på en tandklinik? 

 

+1 Magasin, december 2017

+1 Magasin, December 2017

Få styr på reglerne og datasikkerheden på klinikken.

  

Nordenta LAB

Nordenta LABVi tilbyder alt i protetik – digitalt eller konventionelt, fremstillet in-house i Danmark eller på vores oversøiske produktionslinje.

Se hvad vi kan tilbyde som din samarbejdspartner i denne brochure.

 

 

Plum brochure

Plum brochurePlum A/S er eksperter i håndhygiejneløsninger og den største leverandør af sådanne produkter til danske sygehuse. I mere end 40 år har firmaet sat sundt og sikkert arbejdsmiljø i system til gavn for sund hud før, under og efter arbejde.


 

 

Nordenta CEREC

Nordenta Tilbud

Alt hvad du skal bruge til CEREC-restaureringer – blokke, spray, bor og cementer. I dette katalog finder du alt i tilbehør til din CEREC.

 


 

Nordenta Instrumenter

Vi har vores helt egen linje af instrumenter og tænger. Vi har deltaget i design og udvikling af enkelte produkter og lagt vægt på at bruge kvalitetsmaterialer til at skabe uovertruffen ergonomi - og det hele til priser, der ligger langt under sammenlignelige produkter. Læs mere om dine muligheder i brochuren, som du kan hente iPaper ved at klikke på billedet.
 

 

Nordenta profilbrochure

Hos Nordenta har vi altid en ambition om at gøre det nemt at drive en tandklinik. Det gør vi ved at give din klinik driftsorienterede fordele. Vi stræber efter at vare den totalleverandør med de bedste løsninger, som sikrer dig optimal effektivitet og en god økonomi pa klinikken.


 

al dente profilbrochure

Flere hundrede klinikker har allerede installeret al dente, og interessen er stadig stigende. Luk op for al dentes profilbrochure og find ud af om al dente kunne være noget for din klinik. Hent brochuren som iPaper ved at klikke på billedet.

 

Brugervejledning for Testfantom

Konstanskontrol af større dentalrøntgenanlæg Digital- og filmbaserede.