Nyt kursusprogram på gaden

Ventetiden er ovre. Nu er det nye kursusprogram fra Nordenta og al dente på gaden.

I programmet finder du højaktuelle kurser for hele klinikteamet – du kan bl.a. blive klogere på Særloven, få hands-on erfaring med elektrokirurgi eller dykke ned i mulighederne med fuldkeramiske restaureringer.

Book dit kursus online i dag, eller ring på 87 68 16 11 og tast 1 for salg.

Se det fulde program

BurButler – holder styr på dine bor

Silikoneblokken BurButler holder sikkert alle dine bor på plads uanset diameter og står stabilt - selv på den glatteste overflade. Blokken er fremstillet af silikone og har gennemsigtigt låg, og både blok og låg kan rengøres og desinficeres i ultralyd/dentalopvaskemaskine samt autoklaveres.

  • Kan anvendes til alle typer bor inkl. FG (airrotorbor), RA (vinkelstykkebor) og HP (håndstykkebor)
  • Dine bor bliver på plads og falder ikke ud af blokken
  • Aftageligt låg der kan fjernes med én hånd
  • Gennemsigtigt låg giver godt overblik

Få styr på dine bor

Prisvindende system fra Garrison

Composi-Tight® 3D Fusion er udråbt til det bedste sektionsmatricesystem af The Dental Advisor i 2018. Produktet, der er udviklet til at spare tid og forbedre resultaterne af klasse II-kompositrestaureringer, blev anerkendt som et epokegørende produkt inden for sektionsmatriceteknologien.

Læs om hele 3D Fusion serien

Send dine instrumenter på sommerferie

Vær god ved dine instrumenter, og send dem på sommerferie på vores værksted!
For helt ned til 48,- kr. pr. stk., sørger vi for, at dine instrumenter er ligeså skarpe, som du selv er, når du kommer tilbage efter ferien.

Sådan gør du

Nordenta Fair – det fulde program

Så har vi det fulde program for jubilæumsudgaven af Nordenta Fair på plads. Forvent en festlig dag spækket med faglighed, superdygtige og topmotiverede kursusgivere, leverandører og Nordenta-medarbejdere. Giv klinikken en hyggelig dag, hvor I både får styrket fagligheden og sammenholdet.  

Se programmet og tilmeld dig her