Nordenta Fair 10 år

I 2018 er det tiende gang, vi afholder Nordenta Fair, og det betyder jubilæum. Det betyder også, at Nordenta Fair 2018 bliver noget helt særligt!

Forvent et festfyrværkeri af et program spækket med faglige kurser med superdygtige og topmotiverede kursusgivere. Forvent en kulinarisk oplevelse, der er et jubilæum værdig og forvent et brag af en afslutning. Sidst men ikke mindst kan du forvente en dag, hvor stemningen er helt i top.

Her på siden opdaterer vi løbende med information omkring Nordenta Fair. Så hold øje, når vi offentliggør minikurserne, leverandører og flere detaljer omkring den 10. udgave af Nordenta Fair.

Vi glæder os til at fejre jubilæet med dig!


3 skvat ta’r fat

3 skvat ta'r fat

Gå ikke glip af dette inspirerende og underholdende foredrag med Anders Bircow, Henrik Mathiasen og Søren Lynge. Du vil opleve en unik energi, få masser af gode grin – men samtidig lære en masser om dig selv og dine kollegaer. 

Foredragets formål er at optimere ethvert menneskes livskvalitet – både privat og på arbejdet, og som deltager efterlades du med et tankevækkende smil på læben og inspiration til at træffe nye personlige valg.

Du får konkrete værktøjer til:

  • at vælge og vedholde et optimistisk og positivt syn på livet
  • at opbygge selvværd og selvtillid
  • at træffet et bevidst valg om arbejdsglæde
  • at kende sig selv og sine kollegaer – er du en Mickey Mouse eller en Anders And?
  • at bytte dårlige vaner ud med gode

Hvordan sikrer jeg mig en plads?

Du kan allerede nu forudbestille pladser til hele klinikken.
Det gør du ved at ringe på 87 68 16 11.

Pris kr. 395,- pr. deltager inkl. forplejning, kurser og foredrag.