Velkommen til DentaGuiden!

Her opdaterer vi løbende med relevant fagligt indhold, som du kan bruge i din hverdag på klinikken. Det bliver en god blanding af guides, nyheder, how-to videoer, produktlanceringer, webinarer og andet relevant fagligt indhold. Kort sagt alt du behøver for at holde dig opdateret omkring udviklingen i dentalbranchen. God læselyst!


Sådan fjerner du pap fra Digora Optime DXR-60 scanneren

Se med, når vores servicetekniker Thomas viser, hvordan du let fjerne pap, der har sat sig fast i en Digora Optime DXR-60 scanner. 


Se videoen

 

Sådan fjerner du pap fra Digora Optime DXR-50

Sådan fjerner du pap fra Digora Optime DXR-50Se med, når vores servicetekniker Thomas viser, hvordan du let fjerne pap, der har sat sig fast i en Digora Optime DXR-50 scanner. 


Se videoen

 

Bruger du din hærdelampe rigtigt?

Bruger du din hærdelampe rigtigt?Du bruger din hærdelampe mange gange dagligt, men gør du det korrekt? Dr. Dan Fischer fra Ultradent giver her sit bud på oplagte fælder og kliniske tips til at optimere din lyspolymerisering.

Læs artiklen

 

Q&A med CAD/CAM-ekspert Claus Nielsen

Q&A med CAD/CAM-ekspert Claus NielsenCAD/CAM - mange taler om det, men hvad er det helt præcist, og kan det overhovedet betale sig? Vi har sat vores egen CAD/CAM-ekspert, Claus Nielsen stævne for at få svar på spørgsmålene.

Læs artiklen

 

Afskrivninger i dentalbranchen

Afskrivninger i dentalbranchenHvornår må en omkostning aktiveres og afskrives skattemæssigt, og hvornår kan den fratrækkes? Det kan du blive meget klogere på i det følgende, hvor leasingekspert Bodil Hinge giver dig et overordnet indblik i de skattemæssige regler for afskrivninger på aktiver.

Læs artiklen

 

Få kalkfrit vand i hele tandklinikken

Få kalkfrit vand i hele tandklinikkenVil du gerne undgå unødvendige reparationer på din unit, forlænge dens levetid og spare miljøet for en masse sæbe og rengøringsmidler? Så er et blødgøringsanlæg en oplagt løsning for din klinik.


Læs artiklen
 

GC D-Light Pro

GC D-Light ProACTIVA er bioaktivt, frigiver mere fluor end glasionomer og tolererer fugt. Derudover reagerer materialet vedvarende på pH-ændringer i mundhulen samt frigiver og optager calcium, fosfat og flouriner, så tandsubstansens kemiske balance bevares.

Læs artiklen

 

Tandlægens svar på et supersygehus

Tandlægens svar på et supersygehusMød Lars Kofoed – klinikejer og tandlæge på tandlægen.dk Aalborgs nye tandklinik.
Her går hjemlig hygge og omsorg for personalet hånd i hånd med højteknologiske løsninger og store ambitioner. 

Læs artiklen

 

Nordenta Fair i hjemlige omgivelser

Nordenta Fair i hjemlige omgivelserDet er let at invitere sine gæster ud, hvor maden spiller, og der ikke skal ryddes op inden. Inviterer man derimod hjem, er der risiko for, at saucen brænder på, og værtsrollen kræver en indsats.

Læs artiklen

 

Guided Biofilm Therapy

Effektiv fjernelse af biofilm og tandsten med Guided Biofilm TherapySiden luftpolering blev introduceret i 70’erne er der sket en markant udvikling i anvendelsesområderne, og nu giver AIR-FLOW PLUS pulveret fra EMS endnu flere muligheder.


Læs artiklen

 

Sådan kontrollerer du dit digitale røntgenanlæg

Sådan kontrollerer du dit digitale røntgenanlægKonstanskontrol af digitalt røntgenudstyr er et aktuelt emne for tandklinikker og et målepunkt i Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn 2017. Vi har talt med vores røntgeneksperter og bringer her en guide til dig, der har digitalt røntgenudstyr på klinikken.

Læs artiklen