Velkommen til DentaGuiden!

Her opdaterer vi løbende med relevant fagligt indhold, som du kan bruge i din hverdag på klinikken. Det bliver en god blanding af guides, nyheder, how-to videoer, produktlanceringer, webinarer og andet relevant fagligt indhold. Kort sagt alt du behøver for at holde dig opdateret omkring udviklingen i dentalbranchen. God læselyst!


Tandlægens svar på et supersygehus

Tandlægens svar på et supersygehusMød Lars Kofoed – klinikejer og tandlæge på tandlægen.dk Aalborgs nye tandklinik.
Her går hjemlig hygge og omsorg for personalet hånd i hånd med højteknologiske løsninger og store ambitioner. 

Læs artiklen

 

Nordenta Fair i hjemlige omgivelser

Nordenta Fair i hjemlige omgivelserDet er let at invitere sine gæster ud, hvor maden spiller, og der ikke skal ryddes op inden. Inviterer man derimod hjem, er der risiko for, at saucen brænder på, og værtsrollen kræver en indsats.

Læs artiklen

 

Guided Biofilm Therapy

Effektiv fjernelse af biofilm og tandsten med Guided Biofilm TherapySiden luftpolering blev introduceret i 70’erne er der sket en markant udvikling i anvendelsesområderne, og nu giver AIR-FLOW PLUS pulveret fra EMS endnu flere muligheder.


Læs artiklen

 

Sådan kontrollerer du dit digitale røntgenanlæg

Sådan kontrollerer du dit digitale røntgenanlægKonstanskontrol af digitalt røntgenudstyr er et aktuelt emne for tandklinikker og et målepunkt i Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn 2017. Vi har talt med vores røntgeneksperter og bringer her en guide til dig, der har digitalt røntgenudstyr på klinikken.

Læs artiklen

 

Tre hurtige huskeregler så du undgår problemer med posten

Tre hurtige huskeregler så du undgår problemer med postenVi modtager jævnligt opkald fra kunder, der er tilmeldt Modtagerflex og ikke kan finde deres pakker, eller kunder der oplever, at antallet af leverede pakker ikke stemmer. Vi har derfor lavet tre hurtige huskeregler, der kan hjælpe dig, når du modtager pakker.

Læs artiklen

 

Fra batterifabrik til topmoderne tandklinik

Fra batterifabrik til topmoderne tandklinikDa tandlæge Anne-Mette Holm i sensommeren 2016 slog dørene op til sin nye tandlægeklinik ”Sundhedshuset Thy”, var det en drøm, der gik i opfyldelse. En drøm om at skabe sin egen klinik med de bedste rammer for både patienter og medarbejdere

Læs artiklen

 

Fremtidens fyldningsmateriale er her!

Fremtidens fyldningsmateriale er her!ACTIVA er bioaktivt, frigiver mere fluor end glasionomer og tolererer fugt. Derudover reagerer materialet vedvarende på pH-ændringer i mundhulen samt frigiver og optager calcium, fosfat og flouriner, så tandsubstansens kemiske balance bevares.

Læs artiklen

 

LAB og løvinden

Ingen opgaver er for store for Nordenta LAB. Det blev bevist, da dygtige specialister fra Nordenta LAB og Tanddyreklinikken i Måløv, mfl. sørgede for, at den 12 årige løvinde Naomi fra Ree Park på Djursland, fik en ny tand.


Se videoen