Magasiner og tryksager

Her på siden finder du en samling af vores aktuelle magasiner og tryksager. Du kan hente tryksagen i iPaper ved at klikke på billedet.

Nordenta kursusprogram efterår 2017Kursusprogram efterår 2017

Vi håber, du er klar til et halvt år i uddannelsens tegn. For vi har lagt i ovnen til et lunt efterår på skolebænken. Temaet for de kommende kurser er, som forsiden antyder, ”Food for the brain”.

 

Nordenta LABNordenta LAB

Vi tilbyder alt i protetik – digitalt eller konventionelt, fremstillet in-house i Danmark eller på vores oversøiske produktionslinje.

Se hvad vi kan tilbyde som din samarbejdspartner i denne brochure.

 

Nordenta ServiceNordenta Service

Nordenta Service servicerer alle former for units, røntgenudstyr og småudstyr.

Læs videre og bliv klogere på vores favorable serviceaftaler, der alle er kendetegnet ved transparens og høj kvalitet.

 

Plum brochurePlum brochure

Plum A/S er eksperter i håndhygiejneløsninger og den største leverandør af sådanne produkter til danske sygehuse. I mere end 40 år har firmaet sat sundt og sikkert arbejdsmiljø i system til gavn for sund hud før, under og efter arbejde.


 

+1 magasin+1 magasin

I vores nyeste magasin har vi sat fokus på de regler, som I er underlagt i tandlægepraksis, og hvordan vi som samarbejdspartner kan hjælpe jer.

 

Nordenta LegetøjNordenta Legetøj

Her finder du vores store sortiment af legetøj.

 


 

Nordenta TilbudNordenta CEREC

Alt hvad du skal bruge til CEREC-restaureringer – blokke, spray, bor og cementer. I dette katalog finder du alt i tilbehør til din CEREC.

 

 

Nordenta Instrumenter

Vi har vores helt egen linje af instrumenter og tænger. Vi har deltaget i design og udvikling af enkelte produkter og lagt vægt på at bruge kvalitetsmaterialer til at skabe uovertruffen ergonomi - og det hele til priser, der ligger langt under sammenlignelige produkter. Læs mere om dine muligheder i brochuren, som du kan hente iPaper ved at klikke på billedet.
 

TopDent

TopDent er Nordentas eget varemærke i høj kvalitet til en rigtig god pris. 
Luk op for kataloget, som du kan hente i iPaper ved at klikke på billedet.

 

                    

Nordenta profilbrochure

Hos Nordenta har vi altid en ambition om at gøre det nemt at drive en tandklinik. Det gør vi ved at give din klinik driftsorienterede fordele. Vi stræber efter at vare den totalleverandør med de bedste løsninger, som sikrer dig optimal effektivitet og en god økonomi pa klinikken.

 

al dente profilbrochure

Flere hundrede klinikker har allerede installeret al dente, og interessen er stadig stigende. Luk op for al dentes profilbrochure og find ud af om al dente kunne være noget for din klinik. Hent brochuren som iPaper ved at klikke på billedet.
 

Brugervejledning for Testfantom

Konstanskontrol af større dentalrøntgenanlæg Digital- og filmbaserede.